Bende symbian belleci olacam

Sponsorlu Bağlantılar

dejavu178

dejavu178

Üye
General Mobile Discovery.. Etrafımda kullananlar var tek bi şikayet yok. Biraz araştırmanı öneririm.

aynen arkadaşım aldı bi kaç gün önce, inceleme fırsatım oldu. donanımı görüntüsü falan güzel.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Nokia bitmedi Symbian bitti

kralberk13

kralberk13

Üye
aslında symbian devam ede bilirdi ama ettirmediler

tufless

tufless

Üye

aynen arkadaşım aldı bi kaç gün önce, inceleme fırsatım oldu. donanımı görüntüsü falan güzel.

F/p oranının güzel olduğunu düşünüyorum. Neden gidipte aynı özellikleri taşıyan telefona 400 500 TL fazladan veriyim.

flunight

Üye
    Konu Sahibi
android'de de java emulatör ile gamyun uygulamaları açılır. Java her cihazda her türlü çalışır.

ağzından bal damlıyor valla.öyle bişey varsa şu peynir ekmek gibi satan gmd den alırım. nasıl yüklüyoruz emülatörü bir anlat zormu olur değilmi boşuna para verdirme bana.

- - - Eklendi - - -

ağzından bal damlıyor valla.öyle bişey varsa şu peynir ekmek gibi satan gmd den alırım. nasıl yüklüyoruz emülatörü bir anlat zormu olur değilmi boşuna para verdirme bana.

biraz araştırdımda bu emülatör olayı hikaye gibi gamyunda filan çalışmıyormuş.ben yine belleye devam en iyisi ya 700 ya 701...

achambo

achambo

Üye
gamyun için yapma 5800 dursun gm dis. Al pişman olursun bir oyun için parana yazık

Anil-D

Anil-D

Üye
aynen parana yazık kardş

by-pegasus

Üye
symbian geçti bizden :ehe:

flunight

Üye
    Konu Sahibi
yaw android android diye yere göğe sığdıramadığınız sistem javayı bile açamıyor.beğenmediğiniz symbian çatır çatır açıyor.nokia nın neden androide geçmediği anlaşıldı.android alıpta tlf bana ben tlfna kös kös bakacağıma alırım 700 ümü okeyde keyfime bakarım:yuru5800 a gelince onu kardeşime vercem.gacur gucur ediyor iyice yaşlandı emektar:ehe

Cihad Özkan

Üye
kardesim nokia batiyo sen belleden bahsediyorsun cok buyuk hata edersin gm discovery al

umitgul18

umitgul18

Üye
Aklın varsa symbian telefon alma. Hatta Nokia telefon alma. Nokia batıyooooor.

kralberk13

kralberk13

Üye
aynen nokiadan uzak dur nokia alma ne alırsan al

cesur5534

Üye
desteği bitmiş bi işletim sistemine niye para vereceksiniz anlamış değilim bu kadar insan aynı şeyi döylüyor 700 e en az 5 yada 6 yüz vereceksin kat birazdaha bin liraya ipone 4s al bak keyfine uygulama destek gör.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
gm discovery al

Anil-D

Anil-D

Üye
discovery al ama bulursan

mahzunikaya

mahzunikaya

Üye
SLM arkadaşlar n700 almaya karar verdim.yalnız kafama takılan tek bir konu var.ben gamyun da okey oynamaya bayılıyorum.android tlflarda gamyunda oynanamıyormuş.bende symbian belleyle yola devam kararı aldım.siz şimdi deneyin bana bir haber verin olurmu.n700e göre jar dosyası yok gamyunun sitesinde siz 5800daki jarı bir deneyin nasıl olsa aynı çözünürlük360*640 oda.yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşım sakın alma ben aldım pişmanım. Android alacagım şimdi! Sen sakın geçme.:off:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Aklın varsa symbian telefon alma. Hatta Nokia telefon alma. Nokia batıyooooor.
Nokia neden batıyor anlamadım,Lumia lar gibi harika cihazları yapan firma neden batsın ki.samsung gibi plastikten telefon yapan firma batmadıktan sonra nokia ya hiçbişiy olmaz,biz nokia nın mali durumuna göre değilde kendi mali durumumuza göre cihaz alalım.hem kullanışlı,hem sağlam,hemde beklentilerimizi karşılayacak cihaz seçmeliyiz.

flunight

Üye
    Konu Sahibi
:naughty:yahu nokia alma diyenlere bakıyorum çoğu nokia kullanıyor.ne iş anlamadım:d:javayı bile açamayan ylfnu napim.birde bu takoz gibi telefonlardan pek hoşlanmam.700 tam ideali benim için fiyatıda uygun.benim işimi gören telefon o.android bir tlf değil.ha java olsaydı belki androidde düşünürdüm ama tuvalette bile:d: okey oynayamadıktan sonra benim için anlamı yok androidin.:kotu:

seyfipasa

seyfipasa

Üye
sakın Symbian alma ben daha yeni kurtulabildim git al androidli cihazı kafanı dinle nokia battı iyice

Üst Alt