Burak
Üye
ben süt müyüm ? Ciddi cevap yazcaklar girsin.
Ben içki, sigara, nargile, okey, tavla, kart oyunları vb. Sevmem.
İçki hiç içmedim ki içmemde. Ama son zamanlarda fark ettimde bu tür alışkanlıklarım yok diye dışlanıyorum galiba. Daha dün sokaklarda beraber oynadıgım arkadaslarım cagırıyolar nargıleye gıdelım vb. Ben yok dıyorum gelmem oyle yerlere. Onlarda of her seferinde sutluk yapma gel ıste az ortam gor. Falan filan.
Ailem beni bu sekılde yetıstırmış vazgecemıyorum bu tür seylere yakın olamıyorum.
Ama uzulmeyede basladım acıkcası bunlara alısmazsam galiba arkadassız kalcam.
Hatırlarım sigara içmedim diye yedıgım dayakları.
Hatırlarım okulda en çelimsiz benim diye her işi bana yaptırırlardi.
Vs vs vs.
Bence ben hiç haketmedim bunlari.
Ickım sıgaram yok diye dıslanıyosam napayım ben daha.
Sımdıki gencler nargıle kafelerde takılıyor... Nerde eski arkadaşlar...
Özledim...
İçkim sigaram yok, ailem 8den sonra dışarı çıkarmıyosa bunlar sütlük oluyosa ben sütüm o zaman.
İçki hiç içmedim ki içmemde. Ama son zamanlarda fark ettimde bu tür alışkanlıklarım yok diye dışlanıyorum galiba. Daha dün sokaklarda beraber oynadıgım arkadaslarım cagırıyolar nargıleye gıdelım vb. Ben yok dıyorum gelmem oyle yerlere. Onlarda of her seferinde sutluk yapma gel ıste az ortam gor. Falan filan.
Ailem beni bu sekılde yetıstırmış vazgecemıyorum bu tür seylere yakın olamıyorum.
Ama uzulmeyede basladım acıkcası bunlara alısmazsam galiba arkadassız kalcam.
Hatırlarım sigara içmedim diye yedıgım dayakları.
Hatırlarım okulda en çelimsiz benim diye her işi bana yaptırırlardi.
Vs vs vs.
Bence ben hiç haketmedim bunlari.
Ickım sıgaram yok diye dıslanıyosam napayım ben daha.
Sımdıki gencler nargıle kafelerde takılıyor... Nerde eski arkadaşlar...
Özledim...
İçkim sigaram yok, ailem 8den sonra dışarı çıkarmıyosa bunlar sütlük oluyosa ben sütüm o zaman.

neyse söylemiyeyim
hiç bu açıdan bakmamıştım.
ama o arkadaşlarımla tek tek takıldığımda anladım olayları böyle olmadığını.. bazı arkadaşlar hiç bi ortama gelmiyor çekiniyorlar. özellikle bi arkadaşım var. çocuğu altı üstü bi kafeye sokcam yok orda akrabam var sigara içeme başka yere götürüyorum orda babamlar var görürler.. ailesi biliyor içtiğini zaten n e saklar hala anlamam asıl pısırıklık onun yaptığı.. sigara hiç güzel değil bence. bi kere de nargile içelim dedim bernbat bi yere gittik her zaman ki saçma sebeplerden dolayı.. ben alkol kullanmam pek ama her türlü ortama girerim geri de kalmam.. sen pısırık değilsin bence.. sen en doğrusunu yapıyorsun ama senin sorunun kendini dışlanmış hissedip içine kapanmaya kadar gidebilir bence seini gibi düşünen arkadaşlarına daha çok zaman ayırmalısın o zaman sen mi o sigara içenlermi dışlıyorsun yoksa onlar mı seni dışlıyor anlarsın