Bellenin Kötü Olmasındaki Sebep Sabırsız Kullanıcı Olan Bizleriz Aslında :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
+ 1000 Kardeşim...

Tepkiler: tarkankarabas

papakudioflu

Emekli Yönetici
kimse yanlış anlamasın biz burda nokia yı kötülemiyoruz kaldıki nokia kullanıyoruz ve birçok arkadasımızda gidip tellerini satıp üzerine 100-200tl verip android veya ios a gecebilir ama biz burda son kullanıcı olarak gördüğümüz eksikleri ve beklentilerimizi paylasıp tartışıyoruz. Bunu yapmamızda gayet normal ve nokianın faydasınadır. Zira bir üründen şikayet ve istek geridönüşleri firmaya yapılmazsa o firma yerinde sayar ve zamana yenik düşer bugün nokiada olduğu gibi. Arkadasıma katılıyorum bu piyasada nokiaolmasın bu millet telefona iki katı para vermek zorunda kalır

n000k

Üye
tabiki belle ile tamamen sistemi değiştircek..eski sistem milattan kalma gibi değilmiydi?? bana göre öyleydi.. tabi bu benim şahsi fikrim.. işin özü kimi ne tatmin ediyorsa onu alır kullanır..

dehlo

Üye
mrb belle ile eski surum arasinda tlf de degisen hic bisey yok bir kac tema menu bide eski surumden yuklemelerinizin hepsini silinmesi yani eziyet yeniden oyun yukle zilsesi yukle tiriviri isler yani hani suc bizde degilll kesinlikle katilmiyorm < keci osururmus dotune kusermis > buna benzer bisey iste belleee )) tsk

ozggurr

Üye
flash yeni surumu bahsedenler hangi surumden bahsediyorlar acaba? symbian telefonlar flash lite kullaniyor ve en yeni surum zaten 4.0.
flash lite surum flash surume yukseltilmez, bunu bekleyen hic beklemesin bence.

Tepkiler: n000k

ozggurr

Üye

belle ile eski surum arasinda degisiklik yok diyen bir kisi ya eski ile yeniyi hic gormemis ya da inadina konusup birilerini kizdirmaya calisiyor bence. belle ile telefon ilk defa donanim ozelliklerinin hakkini vermeyi basarir gibi olmus, katedecek biraz daha yol var ama o yolu katedeceklerine inanmiyorum artik N8 icin.

daha yeni telefonlar icin yapilacak cok sey var. ve nokia da yapiyor zaten...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...