CanKartaL
Emekli Yönetici
tabii ki en güzeli temiz kurulum ama ben dayanamadım çaktım gitti hiçte problem yasamıyorum ama bu demek degildirki dogrunu yaptım benim demek istedigim aynı saglayıcıdan alınan yazılım degişik cihazlarda değişik hatalar veriyosa mantık olarak bu yazılımın hatası degil sonuçta nokianın yayınladıgı güncellemeden baska bişe yüklemiyoruz
aynen abi demek ki kurulum esnasında ya pc de bir takılma oldu ya internette bi sıkıntı oldu veya kabloyla ilgili birşey oldu muhtemelen
ama aklıma takılan birşey de güncelleme boyutları aynı modeli kullanan 2-3 arkadaşta farklıydı birisi 317 mb diğeri 282 mb falan yazıyormuş bende 318 mb olarak gördü yükledi
bu neden olmuş olabilir bilemiyorum :S
Arkadaşlar ben belle sorunlu demedimkiYorum ve görüşleriniz için teşekkürler
Katılmıyorum. Android ve iOS bu kadar sürede harikalar yaratıyor. Çok süre bile verdik...
----------Eklendi @ 20:55:11 ---------- Yazıldı @ 20:53:34 ----------
Ayrıca Belle 7-8 aydır ellerinde çalışır şekilde.
----------Eklendi @ 20:55:28 ---------- Yazıldı @ 20:55:11 ----------
bende onu diyorum bu 7-8 aydır ilk sızdırılan belle ile şimdi piysaya çıkan belle arasında hiç fark yok?? ne yapıldı 7-8 aydır????Katılmıyorum. Android ve iOS bu kadar sürede harikalar yaratıyor. Çok süre bile verdik...
----------Eklendi @ 20:55:11 ---------- Yazıldı @ 20:53:34 ----------i
bende onu diyorum bu 7-8 aydır ilk sızdırılan belle ile şimdi piysaya çıkan belle arasında hiç fark yok?? ne yapıldı 7-8 aydır????
belle iile zaman kazanmak??? haaa alsınlar belleyi bi tarflarına soksunlar?? ben sana birşey söyleyimmi?? madem bi poh geliştirmicektin başka teller yapıcaktın o zaman 7-8 ay önce sürseydin piyasayada böyle zaman kazansaydın.. şimdi ne oldu biliyormusun?? birçook kişinin sabrı tükendi ve artık şu saatten sonra en fazla 1 yıl daha nokia kullanıp satcklar telefonunu ve nokia almıcaklar.. zaman kazanmak istiyorduysa nokia bu belle yi madem o zaman dağıtcaktı!!! ve açgözlülük yapmıcaktı.. eline 5 iş alıpta , 5 işi birden yürütmeye kalkarsan eline yüzüne bulaştırırsın.. nokia nında başına bu geldi.. belle FOSSSS!!! carla da FISSSSS olcak!!! benden söylemesi!!!!bu yüzden belle zaman kazanmak için çıkarıldı diyorum
sızıntı ile bi fark yok kardeş zatenorjinale geçmedim bile..
o widgetleri yapan modlar saolsun.. nokia tellerini adam yapıyorlar.. yoksa nokia nın eline baksak, daha çok bekleriz..bende zannetim ki orjinal bellenin icinde su sonradan cikan widgetsler olacak diye bizimsizinti belle ile arasinda bir tek fark bile yok.
orjinale geçmedim bile..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?