Belleli Telefonlar Altyazı Destekli Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
Belleli Telefonlar Altyazı Destekli Mi?
Sorum bu arkadaşlar. Elimde C7 Belle var. Bununla altyazılı film izleyebilir miyim? İzleyebilirsem hangi formatta? Ve de ne yapmalıyım? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.

ANIL

ANIL

Admin
mp4 açması lazım..

pirenuri

pirenuri

Üye
benim 701 im var. Dat dosyası hariç hepsini izleyebiliyorum altyazılı

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
.srt halini atıyoruz dimi?

mcalisir

Üye
bildigim kadarı ile srt yi istediğin film ile tamamen aynı adı vererek yazarsan ismini açıyormuş

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
evet destekliyor kardeşim mcalısir dediği dosya isimleri aynı olacak uzantısı zaten alt yazıda .srt oluyor aynı dizinde olması yeterli otomatik alt yazı çıkar

Dimi3

Dimi3

Üye
Ancak altyazi dosyasini not defteriyle acip farkli kaydete basacaksin ve cikan butonlardan birinden unicode'u sececeksin. Aksi halde turkce karakterler gozukmez..

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
wmw uzantısı açarmı.

Sormamın amacı videonun boyutu yüksek biraz, boşuna atıp silmeyeyim diye, tücrübeli arkadaşlardan yardım istemek maksadım

JustADreamer

JustADreamer

Üye
wmw açmıyor olabilir öyle hatırlıyorum ..

FastBreaker

FastBreaker

Üye
evet izleniyor yeterki altyazi ile film ayni isim olsun. altyazinin formatini silme ama. bunu yaptiktan sonra turkce dil sorunu varsa altyaziyi not defteri ile ac farkli kaydet de sonra ordan kayit turunu unicode yap tamamdir

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
evet izleniyor yeterki altyazi ile film ayni isim olsun. altyazinin formatini silme ama. bunu yaptiktan sonra turkce dil sorunu varsa altyaziyi not defteri ile ac farkli kaydet de sonra ordan kayit turunu unicode yap tamamdir

teşekkür ederim fıstık gibi açtı :)

TheMadness

TheMadness

Üye
smartmovie de deneyebilirsin.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
rica ederim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
aslında en güzeli online izleme sitelerinden indirilen gömülü altyazılı videolar ;) çeviri düzgün olduğu sürece en rahatı bu

• Beğen
Tepkiler: tandogucem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt