Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belleli Telefonlar Altyazı Destekli Mi?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gogis
Üye
Konu Sahibi
Belleli Telefonlar Altyazı Destekli Mi?
Sorum bu arkadaşlar. Elimde C7 Belle var. Bununla altyazılı film izleyebilir miyim? İzleyebilirsem hangi formatta? Ve de ne yapmalıyım? Beni bilgilendirirseniz sevinirim.
ANIL
Admin
mp4 açması lazım..
pirenuri
Üye
benim 701 im var. Dat dosyası hariç hepsini izleyebiliyorum altyazılı
gogis
Üye
Konu Sahibi
.srt halini atıyoruz dimi?
mcalisir
Üye
bildigim kadarı ile srt yi istediğin film ile tamamen aynı adı vererek yazarsan ismini açıyormuş
kenan_dkaya
Üye
evet destekliyor kardeşim mcalısir dediği dosya isimleri aynı olacak uzantısı zaten alt yazıda .srt oluyor aynı dizinde olması yeterli otomatik alt yazı çıkar
Dimi3
Üye
Ancak altyazi dosyasini not defteriyle acip farkli kaydete basacaksin ve cikan butonlardan birinden unicode'u sececeksin. Aksi halde turkce karakterler gozukmez..
gogis
Üye
Konu Sahibi
wmw uzantısı açarmı.
Sormamın amacı videonun boyutu yüksek biraz, boşuna atıp silmeyeyim diye, tücrübeli arkadaşlardan yardım istemek maksadım
JustADreamer
Üye
wmw açmıyor olabilir öyle hatırlıyorum ..
FastBreaker
Üye
evet izleniyor yeterki altyazi ile film ayni isim olsun. altyazinin formatini silme ama. bunu yaptiktan sonra turkce dil sorunu varsa altyaziyi not defteri ile ac farkli kaydet de sonra ordan kayit turunu unicode yap tamamdir
evet izleniyor yeterki altyazi ile film ayni isim olsun. altyazinin formatini silme ama. bunu yaptiktan sonra turkce dil sorunu varsa altyaziyi not defteri ile ac farkli kaydet de sonra ordan kayit turunu unicode yap tamamdir