belle'li olmak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahhooww

Üye
    Konu Sahibi
belle'li olmak
Dün uzun düşünceler sonrası telefonuma flas atıp belleye geçme kararı aldım.. bunu yapmadan önce çok düşündüm, çünkü annaya geçmek içinde zamanında flas atmıştım ve sonrasında bi çok problem yaşadım.. deat phone oldu bi çok defa ama günlerce uğraşımdan sonra bilgisayarın usb portlarının bozuk olduğunu ve flas atarken bağlatıyı kestiğini keşfettim. dediğim gibi dün akşam belle'li oldum flas atarken gene deat phone oldu telefonum ama bu sefer önceki anna'dan edindiğim tecrübbe sonrasında hiç panik yapmadan üstesinden gelebildim. şuan belle kullanıyorum ve inanın telefonumu satma arifesindeydim (nokia n8) bu belle telefonuma tekrardan aşık olmamı sağladı.. eğer kafanızda ufacık bir soru işareti varsa belle'ye karşı olan, silin atın o düşünceleri size tavsiyem mutlaka belle'li olmanızdır.. anlıyorumki 7 aydır telefonu kullanmıyormuşum ben..BELLE harikalar yaratmışş..

u_cosar

u_cosar

Üye
keşke c6-01 e de gelse

ahhooww

Üye
    Konu Sahibi
umarım en kısa zamanda gelir dostum.. bu keyifi mutlaka yaşamalısın

SilentOne

SilentOne

Üye
oha her belle geçen bole diosa c6-01 satıcam 701 alıcam yaw :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Android al :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bu flaş olayından anlamadım gitti hiçbizman yaw :s keşke yapabileydim tırsıyorum biraz açıkçası o yüzden en iyisini yapıp güncelleme gelmesini bekleyeceğim bunları duyuncada sabırsızlanıyorum valla yaw =)

ahhooww

Üye
    Konu Sahibi
bu flaş olayından anlamadım gitti hiçbizman yaw :s keşke yapabileydim tırsıyorum biraz açıkçası o yüzden en iyisini yapıp güncelleme gelmesini bekleyeceğim bunları duyuncada sabırsızlanıyorum valla yaw =)

bende tırsıyordum ama niyeti bozunca başarıyorsun.. forumda detaylı anlatıyor harfiyen yaparsan emin ol sorun çıkmaz kolay bi işlem

SuaT6027

SuaT6027

Üye

grubumuza beklıyorum.. flash atmaktan korkuyorsanız ıtına ıle sorunsuz flash atılır :D yeterkı sız telefonunuzu sevın paylasımlarınızla ve varlıgınızla bızlerı mutlu edın :D

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

south

Üye
Heyt Allah'ına kurban. :)

Re13eL

Re13eL

Üye
bellenin herşeyi güzelde cfw yüklemek istemiyorum ve o yüklenmedende telefon hacklenmiyo... annada ne güzel oluyodu inşallah yakında cfw olmadan belle hacklenir :)

byorby

byorby

Üye
bende bu flash işinden birazcık anlasam (tırsmasam) hemen atıcam, yüklicem bu belle'yi ama beceremiyorum işte :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt