ahhooww
Üye
belle'li olmak
Dün uzun düşünceler sonrası telefonuma flas atıp belleye geçme kararı aldım.. bunu yapmadan önce çok düşündüm, çünkü annaya geçmek içinde zamanında flas atmıştım ve sonrasında bi çok problem yaşadım.. deat phone oldu bi çok defa ama günlerce uğraşımdan sonra bilgisayarın usb portlarının bozuk olduğunu ve flas atarken bağlatıyı kestiğini keşfettim. dediğim gibi dün akşam belle'li oldum flas atarken gene deat phone oldu telefonum ama bu sefer önceki anna'dan edindiğim tecrübbe sonrasında hiç panik yapmadan üstesinden gelebildim. şuan belle kullanıyorum ve inanın telefonumu satma arifesindeydim (nokia n8) bu belle telefonuma tekrardan aşık olmamı sağladı.. eğer kafanızda ufacık bir soru işareti varsa belle'ye karşı olan, silin atın o düşünceleri size tavsiyem mutlaka belle'li olmanızdır.. anlıyorumki 7 aydır telefonu kullanmıyormuşum ben..BELLE harikalar yaratmışş..

keşke yapabileydim tırsıyorum biraz açıkçası o yüzden en iyisini yapıp güncelleme gelmesini bekleyeceğim bunları duyuncada sabırsızlanıyorum valla yaw =)