sabit konularda bitane C7 belle paylaştı madness neden oraya bakmıyorsun .. belki yükleyip bellenin keyfini çıkarırsın.. sanırım hatta birileride hackli udasını da paylaşmışlardı.. ayrıca orda verilen C7 için belle orjinal belle bi bak derim.. eğer göze alıcaksan yüklemeye < ALONE > yapma C7 ni
bende kurtuluş abinin bana yüklediği belleyi kullanıyorum hackli sorun yok ama madnessin yaptıklarını çok övüyorlar öncelikle emeğin için teşekkürler madness Allah kolaylık versin ve de sabır versin Forever Alone C7 işin şakası tabi böyle bir forum varken yanlız olmak mümkün mü tüm maxicep ailesine teşekkürler
benim bildiğim açılışta ram yüksek olması ne kadar az uygulama arkada çalışmaya başlarsa o kadar iyidir.. nefret ettiğim şey teli kapayıp açınca bi ekran kendine gelsin diye beklemek aynısı pcde de oluyor
benim bildiğim açılışta ram yüksek olması ne kadar az uygulama arkada çalışmaya başlarsa o kadar iyidir.. nefret ettiğim şey teli kapayıp açınca bi ekran kendine gelsin diye beklemek aynısı pcde de oluyor