Belle Tüm Widgetlar (Flashlamadan)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laplace06

laplace06

Üye
Xplore tarzi dosya yonetici ile baktin mi

karasahinemre

Üye
pcden nasıl görürüm?

laplace06

laplace06

Üye
Depolama modunda bagla bi

karasahinemre

Üye
c yok e yi görüyor

laplace06

laplace06

Üye
Bende de oyle xplore ile yapiyorum

karasahinemre

Üye
xplore de güncelleştirme hatası alıyorum ondan sordum

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher'dan open4all'u aktif ettikten sonra, xplorer ile goreceksiniz c:\'yi. Bunu yapmazsaniz goremezsiniz. Open4all onlarin gozukmesini sagliyor. Klasorleri once mass memory'de bir yere atin pc'den. Sonra onlari xplorer ile alip, c:\'nin altina atin.

narquelion

Üye
hocam bende sys dosyalarında "cant open file" hatası alıyorum ve sys dosyasının içeriğini kopyalamıyor. şuan telefonum açılıyor ama hiç widget yok. bunun çaresi ne?

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende sys dosyalarında "cant open file" hatası alıyorum ve sys dosyasının içeriğini kopyalamıyor. şuan telefonum açılıyor ama hiç widget yok. bunun çaresi ne?

rompatcher'i 'dan open4all' u aktif etmiyorsun ondan oluyor.

narquelion

Üye
aktif ama. diğer klasörlerin hepsini attım. bir tek sys sorun çıkardı.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Birsey diyemeyecegim. Aklima gelirse yazarim.

karasahinemre

Üye
cidden sys hata veriyor ben overwrite dedikçe bende skip dedim :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ne ile atmaya calisiyorsunuz, ben xplorer ile cok rahat attim. Bir de rompatcher'dan c2z4bin_THUMB'i aktif edip dener misiniz?

narquelion

Üye
bende xexplorer ile atmaya çalışıyorum. nereden yapacağız tam olarak dediğini?

SuaT6027

SuaT6027

Üye
teşekkürler güzel çalışma...

[alikan]

[alikan]

Üye
Eğer bu denemelerde telefonun çökme ihtimali varsa tek yol hard format yada flash ise anlatım çok yetersiz. Şimdi verdiğin linkte 2 tane indirme dosyası çıkıyor birinde sadece sys private res dosyası çıktı sadece 3ü var. Diğer dosyada belirttiğin widgetlerin hepsinin ismi teker teker yazıyor hepsinin içinde sys private res dosyaları var. Fakat kafam karıştı yüklemek istediğimiz widgetlerin içindeki sys private res dosyalarını her seferinde teker teker C nin altına mı kopyalıcaz eğer öyleyse oradaki mevcut dosyaların üzerine yazmış olucaz ama her seferinde üzerine mi yazıcaz üzerine yazıcaksak bir önceki dosya nasıl orada kalacak gitmeyecek. Yani kafam iyice karıştı :s

mesut1979

Üye
[alikan];4132144' Alıntı:
Eğer bu denemelerde telefonun çökme ihtimali varsa tek yol hard format yada flash ise anlatım çok yetersiz. Şimdi verdiğin linkte 2 tane indirme dosyası çıkıyor birinde sadece sys private res dosyası çıktı sadece 3ü var. Diğer dosyada belirttiğin widgetlerin hepsinin ismi teker teker yazıyor hepsinin içinde sys private res dosyaları var. Fakat kafam karıştı yüklemek istediğimiz widgetlerin içindeki sys private res dosyalarını her seferinde teker teker C nin altına mı kopyalıcaz eğer öyleyse oradaki mevcut dosyaların üzerine yazmış olucaz ama her seferinde üzerine mi yazıcaz üzerine yazıcaksak bir önceki dosya nasıl orada kalacak gitmeyecek. Yani kafam iyice karıştı :s

valla arkadas kafan karistiysa hic ugrasma derim ben dün ugrastim elime yüzüme bulastirdim careyi yeni flash atmakta buldum.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
[alikan];4132144' Alıntı:

Evet atmak istedigin widgetin icindeki 3 klasoru c:\ye atacaksin. Hepsini istiyorsan hepsini teker teker atacaksin ya da hepsini birlestirip atacaksin. Overwrite dediginde orada ayni klasor varsai ama iceriginde baska dosyalar varsa, onlara dokunmaz, yenilerini ekler.

Spectator777

Spectator777

Üye
DigitalClock widgetini istiyorum benede htc olan var howlanmadim ondan lutfen digital bulun bana..

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Teşekkürler çalıştı eline sağlık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt