Nokia Belle Sol seçim tuşunu Kilit tuşu yapma (türkçe sorunsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
benim anlamadım menü yerine kilit kısa yolu koyunca menüye nasıl giriyoruz ? : ) illa ana ekrana menü kısa yolu koymak lazım sanırım doğrumudur ?

Menüye menü tuşuyla girebiliyoruz :) Şahsen çoğu zaman menüye girme ihtiyacım olmuyor. Ana widget ve kısayollardan işlemini halledip ekranı kilitliyorsan bu program gayet kullanışlı oluyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Tuba

dost55

Üye
Bu tuş kilidini, menü tuşunu yerine değil de ekstradan koymak olmuyomu acaba? ve bu tür uygulamarın signed olanı yokmudur? Teşekkürler...

alperjk

Üye
arkadalım yüklefim beğenmedim o dediğin klasörü sildim telefonu kapattım açtım menüler kayboldu default a döndü :(

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadalım yüklefim beğenmedim o dediğin klasörü sildim telefonu kapattım açtım menüler kayboldu default a döndü :(

İlk mesajda zaten bununla ilgili bilgi var. O klasörü sildiğinde tüm ekranlar sıfırlanacak diye.

anah

anah

Üye
arkadaşlar bu extra icons menü alt cubugundaki simgeleri 3ten 5e çıkaran uygulama mi? nereden bulabilirim

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
teşekkürler. bi sorum olacak daha önceden extrabutton isimli uygulamayı yuklemiştim ekran parlaklığı vs de vardı içinde. programı kaldırdım ekran parlaklık ayarı bozuldu kontrol edemedim...flash attım mecburen...Bu uygulamadada böyle bir sorun varmı ?

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
teşekkürler. bi sorum olacak daha önceden extrabutton isimli uygulamayı yuklemiştim ekran parlaklığı vs de vardı içinde. programı kaldırdım ekran parlaklık ayarı bozuldu kontrol edemedim...flash attım mecburen...Bu uygulamadada böyle bir sorun varmı ?

Ekran parlaklığıyla ilgili sorun yaşamamak için ekran parlaklık ayarını otomatiğe ayarlayıp programı kaldırman gerekiyor. Eğer yanlış ayarda kaldırmışsan sorun olabiliyor, programı tekrar yükler otomatiğe ayarlarsan tekrar normale dönüyor ;)

iskalar

Üye
eline sağlık, çok kullanışlı

alparslan23

Üye
Programı kaldırdım yalnız x plore ile c:/private dosyasına girdiğimde c:/private dosyası boş görünüyor ve boş göründüğünden C:\private\200159c0\themes\271012080 dosyasını silemiyorum... nasıl olacak?????

tandogucem

tandogucem

Üye
elinize sağlık ta signed mi ?

e-cengiz48

Üye
eski haline nasıl getiriyoruz tuşu

u_cosar

u_cosar

Üye
eline sağlık

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
Programı kaldırdım yalnız x plore ile c:/private dosyasına girdiğimde c:/private dosyası boş görünüyor ve boş göründüğünden C:\private\200159c0\themes\271012080 dosyasını silemiyorum... nasıl olacak?????
dosya boş değil rompatcher içerisinden open4all yamasını aktifleştirip tekrar deneyin

---------- Eklendi @ 00:09:19 ---------- Yazıldı @ 00:08:16 ----------

eski haline nasıl getiriyoruz tuşu
açıklamaları dikkatli okuyun lütfen ilk mesajda belirtmiştim nasıl geri alınacağını

cukuleaks

Üye
sağolasın hakan abim :) ;)

soganlik

Üye
Tamam emeği inkar etmeyin ama gelin siz extra buttons gibi daha fonksiyonel ve kurulumu da kaldırması da kolay ve yeni versiyonuda çıkmış olan programı kullanın, rahat edin...

+restart atma
+appstop
+istediğiniz başka bir program kısayolu seçme
+vs
+vs

rnqqe

Üye
teşekkürler

KxTR79

KxTR79

Üye
teşekkürler:)