Belle Tüm Widgetlar (Flashlamadan)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Belle Tüm Widgetlar (Flashlamadan)

Yukarıdaki linkten tüm widgetları indirip telefonunuza kurabilirsiniz.
Yapmanız gereken, klasorler içinde yer alan sys, private, resource klasorlerini telefonda c:\ nin altina atmak.

Bunu yaptiktan sonra c:\private\200159c0\themes klasorunu silmeniz gerekiyor. Telefonu yeniden baslattiktan sonra yeni widgetlariniza kavusabilirsiniz. Telefonu yeniden baslattiktan sonra bir hata verebilir, ok deyip gecmeniz yeterli.

Dosyada bulunan widgetlar;

-2G3G_Toggle

-analogclockwidget

-Biganalogueclock

-BtToggle

-calendarwidgetlarge

-calendarwidgetsmall

-CellularToggle

-contact_widgets

-DigitalClock

-mechanicclockwidget

-MobileDataTracker

-MusicWidgets

-Operator

-ProfilesWidget

-rssfeedwidget

-ShortcutWidget

-Silent

-WeatherWidget

Son olarak sorumluluk deneyen kişiye aittir. Yukarda anlattığım şekilde yapılmaktadır. Başka bir yapılış şekli yoktur. Bu yüzden lütfen olmaması halinde soru sormayınız, olmuyosa olmuyordur.

Not: Telefon Hackli olmali ve rompatcher'dan open4all acik olmalidir.

• Beğen
Tepkiler: welat., noar, n000k ve 3 diğerleri

OzGuRKnowN

Üye
Flash Atmak isteyen içinde Dosyalar Uda'ya eklenicek Başka Yere oLmaz..

Suyaka

Suyaka

Üye
Gerekli işlemleri tamamladıktan sonra "C:\private\200159c0\themes" klasörünü silmezseniz şâyet, telefon büyük bir olasılıkla bir daha açılmayacak ve hard format ya da flash atmanız gerekecektir. Bilginize.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Tesekkurler konu sahibi arkadasim.
Guzel bir fikir ben hepsini toptan tek bir sis dosyasi yapiyim diyorum ama basarisiz olursa kendi telim olsa hic dusunmez yapardim.
Neyse gelmesini bekliycez artik.

Yarin gelme ihtimali var

Re13eL

Re13eL

Üye
Guzel bir fikir ben hepsini toptan tek bir sis dosyasi yapiyim diyorum ama basarisiz olursa kendi telim olsa hic dusunmez yapardim.

Yarin gelme ihtimali var
inşallah yakın zamanda gelir :)
müzik widgetini bekliyorum .

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Widgetlar, Taylor'a ait. Ama o da nasil yuklenecegini yazmamis. Bu arada widgetlar da turkce de mevcut, Kurtulus40, CFW'nde kullanabilirsin. Ama diger diller baya bir yer kapliyor onlari temizlemek gerekebilir.

Suyaka

Suyaka

Üye
Bir an önce gelsin artık Kurtuluş abi, tek Kurtuluşumuz sensin, kurtar bizi :D

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Sis yaparsan calisir. Ancak, sis'i yukleyenin telefonunun hackli rompatcher'in kurulu ve open4all un aktif olmasi gerekir. Ben ozellikle sis icin ugrasmiyorum. Cunku cogu arkadas yukleyemecek ve problem olacak. Onun yerine oradaki private sys ve resource dosyalarini birlestirdim, tumunu ayni anda atiyorum.

fatih982

fatih982

Üye
bunları yaptığınızda telin kamerası çalışmıyor ben akşam denedim

slmrt

slmrt

Üye
private diye bişey yok :(

mesut1979

Üye
slm,dün buradaki yazilanlarin aynisini yaptim telefon felegini sasirdi hardformat bile ise yaramadi mecbur flash attim telefona,programlar tüm cifter vaziyette oldu calismadi,calismayanlari silip yeniden yükledim yine calismadi telefon hafizam 300 mb civarindaydi bu dosyalari yükledikten sonra 180 mb ye indi onun icin en iyisi sis dosyasi halinde olmasi yada kurtulus arkadas bu widgetlerle güzel bir yazilim hazirlamasi.

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
slm,dün buradaki yazilanlarin aynisini yaptim telefon felegini sasirdi hardformat bile ise yaramadi mecbur flash attim telefona,programlar tüm cifter vaziyette oldu calismadi,calismayanlari silip yeniden yükledim yine calismadi telefon hafizam 300 mb civarindaydi bu dosyalari yükledikten sonra 180 mb ye indi onun icin en iyisi sis dosyasi halinde olmasi yada kurtulus arkadas bu widgetlerle güzel bir yazilim hazirlamasi.

Bu dosyalar daha bugun yayinlandi. Ben yaptim ve su an hicbir problemim yok. Birseyleri eksik yapmis olmalisin. Daha dogrusu dun yaptigina gore ayni dosyalarla yapmamissin. Bunlar orjinal. Turkce dilini de orjinal olarak iceren dosyalar.

OzGuRKnowN

Üye

Yarin gelme ihtimali var

Sis Olarak Yüklensede Çalışmıyor ;) En azından Mobile Data İzleyici İşe yaramıyor..

mesut1979

Üye
Bu dosyalar daha bugun yayinlandi. Ben yaptim ve su an hicbir problemim yok. Birseyleri eksik yapmis olmalisin. Daha dogrusu dun yaptigina gore ayni dosyalarla yapmamissin. Bunlar orjinal. Turkce dilini de orjinal olarak iceren dosyalar.

slm,dün ben dailymobileden indirdim oradan yapdim,ama oda private sys ve resource dosyalari idi ve ayni widgetlerdi.

laplace06

laplace06

Üye
Ben anlamadim simdi zip dosyasinin icindeki sys app dosyalarini mi atacagiZ yoksa sys bin disyalarinin icindekilerini mi atacagiz bi yardim lutfen

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
    Konu Sahibi
Ben anlamadim simdi zip dosyasinin icindeki sys app dosyalarini mi atacagiZ yoksa sys bin disyalarinin icindekilerini mi atacagiz bi yardim lutfen

O dosyanin icinde her widget ayri ayri. Hangi widget'i istiyorsan, o widget'in klasorunun icindeki private, sys, resource klasorlerini C:\ nin altina atacaksin. Zaten var uzerine yazayim mi diye soracak, evet diyeceksin. Sonra ilk mesajda bahsedilen klasoru silip, telefonu yeniden baslatacaksin. Telefon acilirken hata verip, ilk flashladigin ana ekranlara donecek. Sonra istedigin widget'i keyfine gore yeniden duzenleyeceksin.

karasahinemre

Üye
privite ı göremedim bi türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt