Nokia Belle Sol seçim tuşunu Kilit tuşu yapma (türkçe sorunsuz)

Sponsorlu Bağlantılar

fercel307

fercel307

Üye
:tşk:

serinaga

serinaga

Üye
Saol kardeş ...

tarxhn

tarxhn

Üye
emegin için :tşk:

sinanben

Üye
birader kurdum kaldırdım dediğin klasöru sildim ama tüm ana ekranlarım gitti keşke uyarsaydin

sinanben

Üye
eyvallah cenk kardeş. Diğer arkadaşlarda haberdar olsun bu durumdan

sinanben

Üye
eyvallah valla iyi olur akşamdan beri uğraşıyorum:)

lprmrtkck

Üye
e6 hackli bellede çalışmadı

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
e6 hackli bellede çalışmadı
bildiğiniz üzere e6 nın sistemi biraz farklı onun için uyarlamaya çalışacağım. Aldığınız hatayı tam olarak belirtme şansınız varsa daha kısa sürede çözüme ulaşabiliriz. kilit simgesi geliyo mu? eğer geliyosa ve sadece işlev görmüyosa işimiz daha kolay olacaktır. e6 sahibi bir arkadaşımız yardımcı olursa düzenleme yapabilirim

samuray_hh

Üye
güzel olmuş kardeş eline sağlık allah sevdiğine kavuştursun ;)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
kullanıp kullanmamak kişiye kalmış

Tuba

Tuba

Üye
Arkadaşlar herkes programlardan bi haber değil herkes çok iyi biliyor ama burda başka farklı paylaşım yapmak isteyen insanlara eleştiri onları kırmak olur emeğini hiçe saymak olur Lütfen paylaşımlara değer verelim burada emek var...
İsterseniz kullanırsınız istemezseniz kullanmazsınız ama eline sağlık arkadaşım emek vermişsin ama ben tercih etmem diyebilirsiniz
Ancak bu şekilde olmaz....

Tekrar eline sağlık Hakan bu düzenlemeyi tercih edecek çok kişi var :good:

----------Eklendi @ 18:06:12 ---------- Yazıldı @ 18:04:15 ----------

zaten 274 kere indirilmesi de bunu gösteriyor kim ne derse desin :oke:

• Beğen
Tepkiler: Nextman

ahmet9530

Üye
arkadaşim emeğine sağlik ama 2 saat uğraşmadan önce foruma baksaydın extra buttons diye uygulama vardı. :)

hakan_710

hakan_710

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşim emeğine sağlik ama 2 saat uğraşmadan önce foruma baksaydın extra buttons diye uygulama vardı. :)
keşke sende bu yorumu yazmadan önce programın çıkış tarihini ve benm yaptığım tarihi bi kontrol etseydin ;)

• Beğen
Tepkiler: Tuba

mitrefix

Üye
peki bu kilit tuşunu sola koyamıyor muyuz

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Extra icons kullanıyorum ama bu da gerçekten güzel olmuş eline ve emeğine sağlık arkadaşım :))

• Beğen
Tepkiler: Tuba

emrecell27

Üye
eline sağlık hakan

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Uygulamayı kurup kaldırdıktan sonra orjinaline dönmekte sıkıntı çekenlere Altta linkini paylaştığım konudaki ilacı kurabilirler. böyle modlar sistemin orjinal dosyasını değiştirir. kaldırdığınızda dosyayı siler ve yerine orjinalini koymaz o yüzden orjinal dosyaları bu konuda bulabilirisiniz hakan kardeşimiz yapmış paylaşmış herkesin zevki farklı farklı. Emeğine sağlık hakan.

http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...1-00-kurtulus40-noss_bar-unsigned-619358.html

luckysleven

luckysleven

Üye
benim anlamadım menü yerine kilit kısa yolu koyunca menüye nasıl giriyoruz ? : ) illa ana ekrana menü kısa yolu koymak lazım sanırım doğrumudur ?

Üst Alt