Belle Theme effetcs yolunu degistirme dosyalari

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
c7 belle olumlu teşekkürler

selmans

selmans

Üye
teşekürler kardeşim bu teknikle effect yapabildim

cyazici

cyazici

Üye
Kurtulus40 teşekkür ediyorum.
Telefonumda her zamanki gibi senin hazırlamış olduğun (11.01.2012 tarihli 111.030.0609) belle yüklü.
Özellikle ThemeFX program ile birlikte çok güzel oldu.
Programdan effect seç ve telefonu yeniden başlat, işlem tamam.

Tekrar ellerine sağlık...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtulus40 teşekkür ediyorum.
Telefonumda her zamanki gibi senin hazırlamış olduğun (11.01.2011 tarihli 111.030.0609) belle yüklü.
Özellikle ThemeFX program ile birlikte çok güzel oldu.
Programdan effect seç ve telefonu yeniden başlat, işlem tamam.

Tekrar ellerine sağlık...
Ben tesekkur ediyorum ama 11-01-2011 ;) anna bile yoktu sanirim 2012 olmasi gerekiyor.;)

idris-tolar

idris-tolar

Üye
hocam en sonki bellenizde effects dosyasını bulamamıştım bunu yapınca buldum elinize sağlık ...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Kurtuluş abi orjinal efekte nasıl dönüyoruz? Yapmadan önce yedek falan alabiliyomuyuz eski efektin?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurtuluş abi orjinal efekte nasıl dönüyoruz? Yapmadan önce yedek falan alabiliyomuyuz eski efektin?

Orjinal belle kurmadim kurmayida dusunmuyorum onun basit ara yuzuyle ugrasamam ben kendi yaptimi kullaniyom.ama orjinal hackli olmasi gerekli.

ravenas

ravenas

Üye
Ya ben herşeyi yaptım E'de de effects dosyası otomatik oluştu zaten kurdum efekti yeniden başlattım halen olmadı.Sis dosyasını attım telefona c ye kurdum yeniden başlattım effects dosyası oluştu oraya kurdum gene yeniden başlattım ama olmadı.

kursatalpkaan

kursatalpkaan

Üye
çok teşekkürler süper birşey bu tabi şarjı katletmezse :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Linkleri değiştirirmisiniz. Mobilim ve sıkıntı yaşıyorum :zzz: Mediafire felan

tarxhn

tarxhn

Üye
indiremiyorum linkte sorun var

manyakxn

Üye
arkadaşlar tüm paylaşımlarınız çok güzel burdaki paylaşımlar sayesinde telefonumu hackledim ve belle yükledim çok seri çok atak oldu ancak bu tema efect olayını çözemedim telefonum 5800 yol gösterirseniz sevinirim

volkanbaris

Üye
Arkadaşlar c7 kullanıyorum sis dosyasını c ye kurdum effects klasörünüde e ye attım fakat bir değişiklik olmadı belle kullanıyorum hackledim fakat hacklenip hacklenmediğini nasıl anlıcam bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Edit: Tamam oldu teşekkürler.

mmtbjk1998

Üye
yüklenemiyor bu dahili bir bileşen hatası veriyor sis yükleyemiyorum telefonun nokia c7 belle

maklube

Üye
c6-01 olumlu. Cok tesekkur ederim.

karadag63

karadag63

Üye
hocam emeğiniz için teşekkür ederim :) c6-01 belle de sonuç olumlu .

rastmus

Üye
biri de çıkıp düzgün düzenli bi şekilde açıklamamış düzgün bi türkçeyle. OLMUYOR işte

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Buradaki dosyalar Belle için.. Refreshte işe yarıyormu?

Üst Alt