Belle Theme effetcs yolunu degistirme dosyalari

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Effetcs burdan cok guzel.

serkanbb06

serkanbb06

Üye
Effetcs burdan cok guzel.

Eline sağlık sonunda yaptım :) bir de senin bir konun vardı hani yine belle efektiydi videosunu eklemiştin paylasacaktın forumda bulamadım ben o konuyu şimdi aradımda :)

Jerkez38

Jerkez38

Üye
yav serkan sen nasıl yaptın sabahtan buyana uğraşıyorum denemediğim yöntem kalamadı :D
delircem artık :D

serkanbb06

serkanbb06

Üye
yav serkan sen nasıl yaptın sabahtan buyana uğraşıyorum denemediğim yöntem kalamadı :D
delircem artık :D

:D

bende bi yarım saat uğrastım :D

önce dosya halini cye attım üzerine yaz dedim x plore ile sonra effects klasörünü e'ye olusturdum ve efekt dosyalarını içine attım yeniden baslattım bu kadar :D

Jerkez38

Jerkez38

Üye
:D

bende bi yarım saat uğrastım :D

önce dosya halini cye attım üzerine yaz dedim x plore ile sonra effects klasörünü e'ye olusturdum ve efekt dosyalarını içine attım yeniden baslattım bu kadar :D

yav o yöntemi deneyecem ama xplore açılmıyo şimdide sildim yükledim gene aynı :D çok pis kafam bozuldu kıracam teli :D

Jerkez38

Jerkez38

Üye
oh be sonunda oldu meğersem tema efektleri açık değilmiş :ehe

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
aynen kapalı geliyor nedense :D:D bende de öyle olmuştu :D mesjına geç cevap verdim sorry :D

emr353

emr353

Üye
Kurtuluş abi çok sağol valla C7 ciler için effek olayı büyük sorundu. Hele ki benim için. effekt yapacam die teli 2-3 kere death atmak zorunda kaldığım olmuştu :P: Bu yöntemle hiç flash atmaya gerek kalmadan yaptım. Tekrar :tşk:

mmb7982

mmb7982

Üye
tek kelimeyle çok güzel olmuş.devasız derdimize derman oldun kurtuluş.sende olmasan c7 liler olarak ne yapardık bilmiyorum.çoooook teşekkürler.daha güzel paylaşımlarda yoldadır inşallah ne diyeyim.her paylaşımında c7 me bir kez daha aşık oluyorum :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Anna 25.007 yüklü Hackli C6-01 de effect.sis dosyası "dahili bileşen" hatası veriyor :S beceremedim :S

cetvel111

cetvel111

Üye
teşekkürler kurtuluş usta c7 daha bir güzel oldu sayende.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
çok teşekkür ederim kurtuluş abi.. bu pro sayesinde telefon şenlendi... habire efectts değiştirip duruyorum.. :D

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşlar telefonum hackli belle c7 o bahsi geçen sis dosyasını indirdim yükledi ama ne oldu bilmiyorum E ye bir tane effects attım ama yükleme klasörü yok bir şey yok ne yapacağımı anlamadım biri yardımcı olursa sevinirim

SuaT6027

SuaT6027

Üye
e bunu benım kadar serı yapanda yokmus yaa :D tek sefer de sadece 2 dakıka :D

Üst Alt