Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eline sağlık sonunda yaptım bir de senin bir konun vardı hani yine belle efektiydi videosunu eklemiştin paylasacaktın forumda bulamadım ben o konuyu şimdi aradımda
Jerkez38
Üye
yav serkan sen nasıl yaptın sabahtan buyana uğraşıyorum denemediğim yöntem kalamadı
delircem artık
önce dosya halini cye attım üzerine yaz dedim x plore ile sonra effects klasörünü e'ye olusturdum ve efekt dosyalarını içine attım yeniden baslattım bu kadar
önce dosya halini cye attım üzerine yaz dedim x plore ile sonra effects klasörünü e'ye olusturdum ve efekt dosyalarını içine attım yeniden baslattım bu kadar
Kurtuluş abi çok sağol valla C7 ciler için effek olayı büyük sorundu. Hele ki benim için. effekt yapacam die teli 2-3 kere death atmak zorunda kaldığım olmuştu Bu yöntemle hiç flash atmaya gerek kalmadan yaptım. Tekrar
mmb7982
Üye
tek kelimeyle çok güzel olmuş.devasız derdimize derman oldun kurtuluş.sende olmasan c7 liler olarak ne yapardık bilmiyorum.çoooook teşekkürler.daha güzel paylaşımlarda yoldadır inşallah ne diyeyim.her paylaşımında c7 me bir kez daha aşık oluyorum
CanKartaL
Emekli Yönetici
Anna 25.007 yüklü Hackli C6-01 de effect.sis dosyası "dahili bileşen" hatası veriyor :S beceremedim :S
cetvel111
Üye
teşekkürler kurtuluş usta c7 daha bir güzel oldu sayende.
SuaT6027
Üye
çok teşekkür ederim kurtuluş abi.. bu pro sayesinde telefon şenlendi... habire efectts değiştirip duruyorum..
MertcaN9
Üye
arkadaşlar telefonum hackli belle c7 o bahsi geçen sis dosyasını indirdim yükledi ama ne oldu bilmiyorum E ye bir tane effects attım ama yükleme klasörü yok bir şey yok ne yapacağımı anlamadım biri yardımcı olursa sevinirim
SuaT6027
Üye
e bunu benım kadar serı yapanda yokmus yaa tek sefer de sadece 2 dakıka