Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belle Theme effetcs yolunu degistirme dosyalari
Sponsorlu Bağlantılar
Habercii4
Üye
Arkadaşlar ben C de bişe yapamıyorum yazma yeri korumalı korumayı kaldırın diyor. nasıl yapacagım .
effects i kopyalarken . hafıza dolu gözüküyor pc ye bagladıgımda. C de bişe silip kopyalayamıyorum . korumalı korumayı kaldırın diye uyarı veriyor. Rompacher nasıl aktif yapacagım . bilgi verirseniz sevinirim teşekkrler.
effects i kopyalarken . hafıza dolu gözüküyor pc ye bagladıgımda. C de bişe silip kopyalayamıyorum . korumalı korumayı kaldırın diye uyarı veriyor. Rompacher nasıl aktif yapacagım . bilgi verirseniz sevinirim teşekkrler.
Sanki bir an kiskanclik ruzgarlarimi esiyor yada benmi oyle hissediyorum.
Ama insanin kendi dogru olunca sagolsun arkadaslarda kimin konusunu takip ediceni biliyor bence.
Ne dersin.
Sanki bir an kiskanclik ruzgarlarimi esiyor yada benmi oyle hissediyorum.
Ama insanin kendi dogru olunca sagolsun arkadaslarda kimin konusunu takip ediceni biliyor bence.
Ne dersin.
tamamdır yaptım . bilginiz ve emeginiz için teşekkürler
Flagellvm.Dei
Üye
1) .sis dosyasını C'ye kurdum,
2) Sonra winrar içindeki Effects dosyasını, önce bilgisayara daha sonra direk E'ye salladım..Telefon Suite modundaydı, Depolama modunda değildi..Xplore kullanmak şart değil, işi zorlaştırmayın
Dipnot : Takla açtırmak yerine daha sade efektlerin olmasını yeğlerdim, sadelik her zaman daha kaliteli gösterir bir şeyi
1) .sis dosyasını C'ye kurdum,
2) Sonra winrar içindeki Effects dosyasını, önce bilgisayara daha sonra direk E'ye salladım..Telefon Suite modundaydı, Depolama modunda değildi..Xplore kullanmak şart değil, işi zorlaştırmayın
Dipnot : Takla açtırmak yerine daha sade efektlerin olmasını yeğlerdim, sadelik her zaman daha kaliteli gösterir bir şeyi