Belle Theme effetcs yolunu degistirme dosyalari

Sponsorlu Bağlantılar

Habercii4

Habercii4

Üye
Arkadaşlar ben C de bişe yapamıyorum yazma yeri korumalı korumayı kaldırın diyor. nasıl yapacagım .

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Habercii4

Habercii4

Üye

ne yaparken yapiyor.birde rompacher aktif yapmaniz gerekiyor.
effects i kopyalarken . hafıza dolu gözüküyor pc ye bagladıgımda. C de bişe silip kopyalayamıyorum . korumalı korumayı kaldırın diye uyarı veriyor. Rompacher nasıl aktif yapacagım . bilgi verirseniz sevinirim teşekkrler.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
effects i kopyalarken . hafıza dolu gözüküyor pc ye bagladıgımda. C de bişe silip kopyalayamıyorum . korumalı korumayı kaldırın diye uyarı veriyor. Rompacher nasıl aktif yapacagım . bilgi verirseniz sevinirim teşekkrler.
Pc'den degil x-plore dosya yoneticisiyle yapicaksiniz.
N8 belle benimkinde C:data/animations icindekini silip istediniz effects atin tamamdir.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
:good: bir defada açtığın konu takip rekoru kırmasın abim ya :D teşekkürlerimi sunmayı borç bildim bir an :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:good: bir defada açtığın konu takip rekoru kırmasın abim ya :D teşekkürlerimi sunmayı borç bildim bir an :D
Sanki bir an kiskanclik ruzgarlarimi esiyor yada benmi oyle hissediyorum.
Ama insanin kendi dogru olunca sagolsun arkadaslarda kimin konusunu takip ediceni biliyor bence.
Ne dersin.

SuaT6027

SuaT6027

Üye

Sanki bir an kiskanclik ruzgarlarimi esiyor yada benmi oyle hissediyorum.
Ama insanin kendi dogru olunca sagolsun arkadaslarda kimin konusunu takip ediceni biliyor bence.
Ne dersin.

aşk olsun abı bana mı dıosun kıskanclık ruzgarı dıye :( ben her zaman emek verenın yanındayım...

SuaT6027

SuaT6027

Üye
G-ı-c-ı-k-s-ı-n... :d

SuaT6027

SuaT6027

Üye
sen mı :D mumkun degıl :D hakaret etmeyı bıldıgınden yana suphelerım var kı senın karsında ne ınsanlar gordum ses cıkarmadın :D :D :D :D :D :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sen mı :D mumkun degıl :D hakaret etmeyı bıldıgınden yana suphelerım var kı senın karsında ne ınsanlar gordum ses cıkarmadın :D :D :D :D :D :D
zaten ben hep durustlugumden kazandim okadar dostum olduki bu sitede ve tabiki efendilikde yani sira

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
Habercii4

Habercii4

Üye

Pc'den degil x-plore dosya yoneticisiyle yapicaksiniz.
N8 belle benimkinde C:data/animations icindekini silip istediniz effects atin tamamdir.

tamamdır yaptım . bilginiz ve emeginiz için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: SuaT6027
Flagellvm.Dei

Flagellvm.Dei

Üye
1) .sis dosyasını C'ye kurdum,
2) Sonra winrar içindeki Effects dosyasını, önce bilgisayara daha sonra direk E'ye salladım..Telefon Suite modundaydı, Depolama modunda değildi..Xplore kullanmak şart değil, işi zorlaştırmayın

Dipnot : Takla açtırmak yerine daha sade efektlerin olmasını yeğlerdim, sadelik her zaman daha kaliteli gösterir bir şeyi ;)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
1) .sis dosyasını C'ye kurdum,
2) Sonra winrar içindeki Effects dosyasını, önce bilgisayara daha sonra direk E'ye salladım..Telefon Suite modundaydı, Depolama modunda değildi..Xplore kullanmak şart değil, işi zorlaştırmayın

Dipnot : Takla açtırmak yerine daha sade efektlerin olmasını yeğlerdim, sadelik her zaman daha kaliteli gösterir bir şeyi ;)
Madem sadelikten hoslaniyorsun takla atmayin ozaman yuklediniz gibi kullanin telefonunuzu.
Siz bir ornek olun.

serecans

serecans

Üye
nokia 700 işe yaradı süper
teşekkürerr

adela

Üye
rompacher aktif yapmaniz gerekir demişsiniz..701 son attığım 111.030.609 da rompacher dosyası yok.. ne yapabilirim?

polluxea♪

polluxea♪

Üye
eline saglık kurtulus abi :oke:

Üst Alt