Belle Telefon Kitlenme Sorunu Dokunmatik Kitlendi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
Belle Telefon Kitlenme Sorunu Dokunmatik Kitlendi.
Beyler nolduysa bı anda mesajlasırken telefon kitlendi aslında tam kitlenmede değil sağdaki tuş kilidi çalışıyor açma kapama tuşu tepki veriyor menü tuşu tepki veriyor fakat bi tek ekrana kilit kodunu yazamıyorum dokunmatık devre dışı.Uğraştım uğraştım çözüm yok batarya bitmesinide bekleyemezdim açma kapama tuşuna bastm bastm olmadı basılı tuttum olmadı azim edince olurmuş :D rahat bi 10 15 saniye basılı tuttum telefon 3 5 defa titredi kapandı sonra geri açtım tekrar kullanmaya devam ettim.Ovi suiteden güncelleyenlere problem olabiliyormuş şimdi flash atacagım. Sorun Yaşayanlar olursa daha önce yok vida açma batarya çıkarma sarjın bitmesini bekleme falan diye konular geçmişti sanki. bi derdi olana derman olabilir bu yazım belki yazayım dedim :)

uribaju

uribaju

Üye
bende de bazen oluyor büyük ihtimal efek varsa ondandır efekleri kapat bak bakalım olacak mı

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
bende de bazen oluyor büyük ihtimal efek varsa ondandır efekleri kapat bak bakalım olacak mı
kardeş efektsiz kullanıyorum zaten efekt olunca yavaş gibime gelıyor telefon o yuzden tema efektleri sureklı kapalıdır.

uribaju

uribaju

Üye
kardeş efektsiz kullanıyorum zaten efekt olunca yavaş gibime gelıyor telefon o yuzden tema efektleri sureklı kapalıdır.

peki sızıntı belle mi kullanıyorsun? Bendeki sızıntı bende de ara sıra oluyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaşım işlem kaydını bir gün yap ajandayı da gün görunumu ne al bıde oyle dene farkı görürsün

t4r1k

Üye
    Konu Sahibi
SilentOne

SilentOne

Üye
walaa beyler sizlerde ne sıkıntılı telefon kullanıyonzu ya ole bi bnde sorun çıkmadı arada uygulamalara girmiyor ekranda onun çözümünü buldum :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nedir çözümü arkadaşım

cardanadam

cardanadam

Üye
telefonunuz kilitlenirse açma kapama tuşuna 8sn. Basılı tutun telefon 3 kere titrer restart atar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt