t4r1k
Üye
Belle Telefon Kitlenme Sorunu Dokunmatik Kitlendi.
Beyler nolduysa bı anda mesajlasırken telefon kitlendi aslında tam kitlenmede değil sağdaki tuş kilidi çalışıyor açma kapama tuşu tepki veriyor menü tuşu tepki veriyor fakat bi tek ekrana kilit kodunu yazamıyorum dokunmatık devre dışı.Uğraştım uğraştım çözüm yok batarya bitmesinide bekleyemezdim açma kapama tuşuna bastm bastm olmadı basılı tuttum olmadı azim edince olurmuş
rahat bi 10 15 saniye basılı tuttum telefon 3 5 defa titredi kapandı sonra geri açtım tekrar kullanmaya devam ettim.Ovi suiteden güncelleyenlere problem olabiliyormuş şimdi flash atacagım. Sorun Yaşayanlar olursa daha önce yok vida açma batarya çıkarma sarjın bitmesini bekleme falan diye konular geçmişti sanki. bi derdi olana derman olabilir bu yazım belki yazayım dedim 
rahat bi 10 15 saniye basılı tuttum telefon 3 5 defa titredi kapandı sonra geri açtım tekrar kullanmaya devam ettim.Ovi suiteden güncelleyenlere problem olabiliyormuş şimdi flash atacagım. Sorun Yaşayanlar olursa daha önce yok vida açma batarya çıkarma sarjın bitmesini bekleme falan diye konular geçmişti sanki. bi derdi olana derman olabilir bu yazım belki yazayım dedim