Belle şubatta gelmez diyen arkadaşlar neye dayanıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
Belle şubatta gelmez diyen arkadaşlar neye dayanıyor?
beyler ben c6-01 imi aldım alalı yaklaşık bi buçuk ay oldu. anna gerçekten sıkıcı sırf belle çıkıcak diye aldım bu telefonumu yoksa aklımda galaxy ace vardı ama telefonu elime bi aldım en dandik plastikten yapılmış gibi, telefon dediğin biraz oturaklı olur ne o öyle kuş gibi hemen vazgeçtim. telefonumdanda gayet memnunum. şubatta çıkmaz diyen arkadaşlara . nokia zaten duyurmuş şubatta gelecek diye resmi olarak. tamam annada geciktirdiler ama bellede böyle bişey olmaz çünkü biraz mantıklı düşünürseniz forumda bir kaç arkadaş bugünlerde yeni c6-01 almışlar içinde bellle yüklü ve hala belle gelmez diyenler var inanmayan baksın adamın biri resimde koymuş. ve gelmez diyen arkadaşlarda hep androidli telefonu olupta bizi çekemeyenler. tek sorunları bunlara BELLE GELECEK BİZİM TELEFONLARDAN FARKLARI KALMAYACAK düşünceleridir yanlış düşünüyorlar belle gelince sizinkinden kat kat daha iyi olacak bu telefonlar. sırf bu yüzden yok gelmez gelsede yazı bulur diyorlar. insanların içine kurt düşürüyolar. lütfen siz bunlara aldırmayın arkadaşlar. EN KÖTÜ ihtimal gelmediğini farzedelim yenilerde belle yüklü . modlarımız allem eder kallem eder cfw sini çıkarırlar pek bilgim yok bu konularla ilgili ama oluyo heralde. beyler bi kaç gündür çok sinirlendiğim için konuyu açtım bi hatam yanlışım varsa kusura bakmayın herkese saygılar.
İYİ FORUMLAR. biraz uzun oldu ama :P:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

fayzteck

fayzteck

Üye
En geç şubatın ikinci haftası Belle kullanımda olur kardeş :D

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
benim bi sıkıntım yokda şu laf atanlar yokmu beni deli ediyor kardeş :nono:

fayzteck

fayzteck

Üye
Aynen ya.resmi açıklamalara bile bir bahane bulabiliyolar :D Gerçekten hiçbirşeyi bu kadar çok beklememiştim.degicegini hissediyorum :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
n8 kullanıcısıyım. Hergün yazılım güncellemelerine bakıyorum telefonda . :ehe Acaba belle gelmiş mi diye. :D

• Beğen
Tepkiler: ELECTRONİC ve ersin146
fayzteck

fayzteck

Üye
:D Belle gelmiş mi die bakmak için sırf internet paketi alıyorumm :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve ersin146
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
yanlız beyler kendinizi hemen 1 şubata odaklamayın. 29 uda şubat nede olsa :ehe sıkıntıdan patlarsınız. ama en geç 2. hafta çıkar diye umuyorum :oke:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
n8 kullanıcısıyım. Hergün yazılım güncellemelerine bakıyorum telefonda . :ehe Acaba belle gelmiş mi diye. :D

Telefonun akıllısı böyle strese sokuyor adamı, ah şimdi olsaydı elimde bir 3310 şöyle rahat rahat uyusaydım şu saatte.

mehmetemin90

Üye
nokia belle 08-02-2012 tarihinde gelecek (h)

kaynak:

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
beyler ben c6-01 imi aldım alalı yaklaşık bi buçuk ay oldu. anna gerçekten sıkıcı sırf belle çıkıcak diye aldım bu telefonumu yoksa aklımda galaxy ace vardı ama telefonu elime bi aldım en dandik plastikten yapılmış gibi, telefon dediğin biraz oturaklı olur ne o öyle kuş gibi hemen vazgeçtim. telefonumdanda gayet memnunum. şubatta çıkmaz diyen arkadaşlara . nokia zaten duyurmuş şubatta gelecek diye resmi olarak. tamam annada geciktirdiler ama bellede böyle bişey olmaz çünkü biraz mantıklı düşünürseniz forumda bir kaç arkadaş bugünlerde yeni c6-01 almışlar içinde bellle yüklü ve hala belle gelmez diyenler var inanmayan baksın adamın biri resimde koymuş. ve gelmez diyen arkadaşlarda hep androidli telefonu olupta bizi çekemeyenler. tek sorunları bunlara BELLE GELECEK BİZİM TELEFONLARDAN FARKLARI KALMAYACAK düşünceleridir yanlış düşünüyorlar belle gelince sizinkinden kat kat daha iyi olacak bu telefonlar. sırf bu yüzden yok gelmez gelsede yazı bulur diyorlar. insanların içine kurt düşürüyolar. lütfen siz bunlara aldırmayın arkadaşlar. EN KÖTÜ ihtimal gelmediğini farzedelim yenilerde belle yüklü . modlarımız allem eder kallem eder cfw sini çıkarırlar pek bilgim yok bu konularla ilgili ama oluyo heralde. beyler bi kaç gündür çok sinirlendiğim için konuyu açtım bi hatam yanlışım varsa kusura bakmayın herkese saygılar.
İYİ FORUMLAR. biraz uzun oldu ama :P:

Haklısın hünkar.Kusurun da yok.Ben de bekliyorum.Ben sırf çelik kasa ve Nokia diye aldım,çok da memnunum.Başkasına bakma...

----------Eklendi @ 11:58:09 ---------- Yazıldı @ 11:57:15 ----------

:D Belle gelmiş mi die bakmak için sırf internet paketi alıyorumm :D

:kop:Ne adamsın usta ya...

AndroidOne

AndroidOne

Üye
dayanan kendine dayanır kardeşim boşver böyle insanlar adamın morelini bozar.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Onlar neye dayanıyor bence melankoli ve farklı işletim sistemleri fanı olmalarına dayanıyorlar :D:D:D

aykt831

Üye
Duvara dayanıyor olabilirler.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
8 Şubat'ta gelecek. O yüzden konu kapalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...