mustyaky
Üye
Belle şubatta gelmez diyen arkadaşlar neye dayanıyor?
beyler ben c6-01 imi aldım alalı yaklaşık bi buçuk ay oldu. anna gerçekten sıkıcı sırf belle çıkıcak diye aldım bu telefonumu yoksa aklımda galaxy ace vardı ama telefonu elime bi aldım en dandik plastikten yapılmış gibi, telefon dediğin biraz oturaklı olur ne o öyle kuş gibi hemen vazgeçtim. telefonumdanda gayet memnunum. şubatta çıkmaz diyen arkadaşlara . nokia zaten duyurmuş şubatta gelecek diye resmi olarak. tamam annada geciktirdiler ama bellede böyle bişey olmaz çünkü biraz mantıklı düşünürseniz forumda bir kaç arkadaş bugünlerde yeni c6-01 almışlar içinde bellle yüklü ve hala belle gelmez diyenler var inanmayan baksın adamın biri resimde koymuş. ve gelmez diyen arkadaşlarda hep androidli telefonu olupta bizi çekemeyenler. tek sorunları bunlara BELLE GELECEK BİZİM TELEFONLARDAN FARKLARI KALMAYACAK düşünceleridir yanlış düşünüyorlar belle gelince sizinkinden kat kat daha iyi olacak bu telefonlar. sırf bu yüzden yok gelmez gelsede yazı bulur diyorlar. insanların içine kurt düşürüyolar. lütfen siz bunlara aldırmayın arkadaşlar. EN KÖTÜ ihtimal gelmediğini farzedelim yenilerde belle yüklü . modlarımız allem eder kallem eder cfw sini çıkarırlar pek bilgim yok bu konularla ilgili ama oluyo heralde. beyler bi kaç gündür çok sinirlendiğim için konuyu açtım bi hatam yanlışım varsa kusura bakmayın herkese saygılar.
İYİ FORUMLAR. biraz uzun oldu ama
İYİ FORUMLAR. biraz uzun oldu ama

Acaba belle gelmiş mi diye. 

Ne adamsın usta ya...