Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
c6-01 belle reflesh güncellenene telefonlarda flash atılacak olursa hangi dosyalarla flash atılır onu kast ettim.Navifirmde gözüken 111.40.1511 sürümü mü ? diğer 609 ile 610 hangi sürümlerdi ?

Evet dediğin gibi 1511 sürümünü indirmen gerekiyor refresh için. 609 bir önceki sürüm olan belle. 610 ise operatör sürümü ona hiç bulaşma :)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

ahkus

Üye
slm 701 uygulanırmı f2 yüklemiştim cok hatası var fp1 daha iyiydi. foto çekince resim kötü ön kamera geçiş butonu yok olmuş ve navigasyon sesli yönlendirme yok vs bir çok hatası var ben fp2 yüklemekle bu hatayı yaptım ne yapsam bu fp2 yi silemiyorum acil yardım edin

The Hobbit

Üye
N8 için mağaza güncellemesi geldi. İlgililere duyurulur :)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Güncelleme herkese geldimi, bir ara gelmeyenler vardı.

komando04

komando04

Üye
hayır gelmedi kardeşim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hepsine geldi

manyaklar61

manyaklar61

Üye
benim n8 gelmedi halen da nokıa yetkilisine sordum gelmeyebilir bu nokıa ya saklı deddi var mı böle bşe herkese gelsin bize gelmesin saçmalık

man20

man20

Üye
daha n8 lere refresh güncellemesi gelmedi.

hakan_710

hakan_710

Üye
benim n8 gelmedi halen da nokıa yetkilisine sordum gelmeyebilir bu nokıa ya saklı deddi var mı böle bşe herkese gelsin bize gelmesin saçmalık
o Nokia yetkilisine şimdi burdan bir şey söylerdim ama değmez.. dün canlı destekte sorunlarımı anlatıyorum yazılımda böyle böyle hatalar var diyorum TuğbaK adlı şahıs ısrarla hata yok diyor. elinde bulunan telefonda sıra ile şöyle şöyle yap diyorum hala hata yok yazılım sorunsuzdur gerekirse servisle irtibata geçin diyor. şimdi elinde n8 c6 yada c7 olan arkadaşlara soruyorum. kontrol edin bakalım sorun sadece bende mi yoksa yazılımda mı?? ilk olarak tarayıcıyı açın adresine girin ve arama kutusuna herhangi bir kelime yazıp Klavye açık durumda iken 'ara' tuşuna basın aynı işlemi klavye kapalı ikenyapın bakalım ne göreceksiniz. cevaplarınızı bekliyorum ona göre bu yazıyı canlı destekte bulunan hanımefendiye okutacağım...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Hakan söylediğin gibi yaptım ama bi fark göremedim. :hmmm

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Tarayacıdan memnun olmayan var mı :D

hakan_710

hakan_710

Üye
Hakan söylediğin gibi yaptım ama bi fark göremedim. :hmmm
yani herhangi bir kelime yazdıktan sonra klavye açık iken 'ara' butonuna bastığında 'oturum aç' butonuna basmış gibi algılamıyor, herşey normal diyorsun öyle mi??

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
ben oldum olası nokianın tarayıcısından memnun değilim zaten :D :D :ehe

komando04

komando04

Üye
bende değilim ama güzel yanları nokia dan başkası yalan bana göre

KenanGT

Üye
yani herhangi bir kelime yazdıktan sonra klavye açık iken 'ara' butonuna bastığında 'oturum aç' butonuna basmış gibi algılamıyor, herşey normal diyorsun öyle mi??

Sadece google da değil başka yerlerdede başka yere bamış gibi olabiliyor...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Özür dilerim ben yanlış anlamışım, evet söylediğin gibi klavye açıkken ara iconuna tıkladığımda oturum açın'a tıklamış gibi algılıyor, klavye kapalı konumda direk arama yapıyor. Haklısın...

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Fp2 lite gelicek diyorlardı. :D

- - - Eklendi - - -

Fp2 lite gelicek diyorlardı. :D

Üst Alt