Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

sek07

Üye
059d576 içi gelmicek galiba :@ şu an refresh kullanıyorum ama koduma özel çıksın daha iyi olur :D

MaxipmaN

Üye
hard format atmak zorunda kaldım iyiki attım tipik kasılmalar artık yok

fuzzzuli

Üye
slm arkadaşlar refresh ile birlikte telefonumun tarayıcısın da donmalar oluyor batarya yi çıkarmak zorunda kalıyorum. sizde böyle bir durumla karşılaştınız mi

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar refresh ile birlikte telefonumun tarayıcısın da donmalar oluyor batarya yi çıkarmak zorunda kalıyorum. sizde böyle bir durumla karşılaştınız mi

Evet çok yüklenildiği zaman olabiliyor. Normal kullanımda pek bir sorun yok.

ytghan21

Üye

Evet çok yüklenildiği zaman olabiliyor. Normal kullanımda pek bir sorun yok.

yanlislkkla maxicepte masaustu moduna gectim 2 kez dondu batarya cikardm snra opera yukledm rahatladim. Tavsiyem opera +fasttube.

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
yanlislkkla maxicepte masaustu moduna gectim 2 kez dondu batarya cikardm snra opera yukledm rahatladim. Tavsiyem opera +fasttube.

Orjinal tarayıcı için masaüstü görünümler ağır kalıyor malesef.

MaxipmaN

Üye
orjinal tarayıcı bende maxicep mobilede bile kasıyor opera forever ayrıca tipik kasılmalar için hard format attım artık uygulama yükleyince kasma sorunu yok

gencfbliyiz1907

Üye
ne var orada

ytghan21

Üye
orjinal tarayıcı bende maxicep mobilede bile kasıyor opera forever ayrıca tipik kasılmalar için hard format attım artık uygulama yükleyince kasma sorunu yok

aynen onceden bi uygulama yuklrken silerken 1 dakka bekliodun yukle yazisini smdi tikla direk geliyo silinsn mi diye ayrica teli actigm anda kendime gelio 5 saniyede 7370 soft mu oluyor bn ondan yapmisdm jet gibi oldu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen onceden bi uygulama yuklrken silerken 1 dakka bekliodun yukle yazisini smdi tikla direk geliyo silinsn mi diye ayrica teli actigm anda kendime gelio 5 saniyede 7370 soft mu oluyor bn ondan yapmisdm jet gibi oldu

7370 soft oluyor

ytghan21

Üye
[ENGİN];5225275' Alıntı:

hard nasiloluyor fark ne acaba 4 parmak formatimi hard bn yapmmmaya calsdm yapamadim onu sinirlendm 7370 yaptim :) ¿

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hard nasiloluyor fark ne acaba 4 parmak formatimi hard bn yapmmmaya calsdm yapamadim onu sinirlendm 7370 yaptim :) ¿

3 tuş kombinasyonuyla yapılan hard formattır ve iyikide yapamamışsın :ehe hard formatta mağaza resım ve video duzenleyici haritalar vs silinir.

ytghan21

Üye
aga bu olay da cok buyudu ya sadece kucuk bi guncelleme geldi oda bana kalirsa hic bir halta yaramadi tarayici daha kotu oldu .hic bir + yonunu gormedim bkleyenlerrrrr bosa beklemeyinn :)

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Güncelleme güzel olsun olmasın bidaha nokia android-windows 8 karışımı işletim sistemli 16 çekirdekli telefon çıkarsa almam bu ne lan :off:

MaxipmaN

Üye
bi tarayıcı kotü neyini beğenmıyosanız

tracyonur

Üye
hala gelmedi.....

MaxipmaN

Üye
n8 için sabredin

Üst Alt