Mad EagLe
Üye
nokia 808 nokia 603 700 ve 701 e FP2 geldi. biz n8 ler hala refresh bekliyoruz... diyeceklerim bu kadar.
geldimi

nokia 808 nokia 603 700 ve 701 e FP2 geldi. biz n8 ler hala refresh bekliyoruz... diyeceklerim bu kadar.

geldimi![]()
059d576 içi gelmicek galibaşu an refresh kullanıyorum ama koduma özel çıksın daha iyi olur
![]()
slm arkadaşlar refresh ile birlikte telefonumun tarayıcısın da donmalar oluyor batarya yi çıkarmak zorunda kalıyorum. sizde böyle bir durumla karşılaştınız mi
Evet çok yüklenildiği zaman olabiliyor. Normal kullanımda pek bir sorun yok.
yanlislkkla maxicepte masaustu moduna gectim 2 kez dondu batarya cikardm snra opera yukledm rahatladim. Tavsiyem opera +fasttube.
orjinal tarayıcı bende maxicep mobilede bile kasıyor opera forever ayrıca tipik kasılmalar için hard format attım artık uygulama yükleyince kasma sorunu yok
aynen onceden bi uygulama yuklrken silerken 1 dakka bekliodun yukle yazisini smdi tikla direk geliyo silinsn mi diye ayrica teli actigm anda kendime gelio 5 saniyede 7370 soft mu oluyor bn ondan yapmisdm jet gibi oldu
[ENGİN];5225275' Alıntı:
7370 soft oluyor
¿hard nasiloluyor fark ne acaba 4 parmak formatimi hard bn yapmmmaya calsdm yapamadim onu sinirlendm 7370 yaptim¿
hard formatta mağaza resım ve video duzenleyici haritalar vs silinir.