Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ytghan21

Üye
evet telefondaki herseyı siler hafıza kartına ellemez.bende c6-01 var güncellemeler gözükmior flash dan da anlamıyorum ya yardımcı olacak varmı_

Artles

Artles

Üye
Arkadaşlar soft format için arkadaşın dediğini yaptım ama 10 dakikadır nokia yazısı geçmedi normal midir ilk defa yapıyorum

tamamdır

paşa06.40

paşa06.40

Üye
normal arkadaşım gelir birazdan

- - - Eklendi - - -

evet telefondaki herseyı siler hafıza kartına ellemez.bende c6-01 var güncellemeler gözükmior flash dan da anlamıyorum ya yardımcı olacak varmı_
forumda arat flash atma var

- - - Eklendi - - -

Hocam güncelemeden sonra Microsoft Office uygulamalarını yüklemeliyim? Eskiden mesajların gitmesine engel oluyordu. Aynı Sorun Hala Geçerli mi?
bende mesajlarda bi sorun yok diğer arkadaşlarda varmı bilemiyorum ama birkaç arkadaş sorun devam ediyo demiş ama ofisle işim olmaz işime yaramıyo diyosan yükleme

msy2017

msy2017

Üye
microsoft apps çıktığından beri yüklü hiç bir soruna neden olmadı ben de???

Artles

Artles

Üye
Bütün rehberim silindi !

Oooofff düzeltmenin bi yolu yok mu sim karttanda aktaramıyorum ne garip iş

msy2017

msy2017

Üye
telefon hafızasına kopyala seçeneği yok mu?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

bytllh

bytllh

Üye
famemonster16

famemonster16

Üye
Nokia 500 telefonumu Belle Refresh ile güncelledim. Eski sürüme göre telefon biraz daha hızlandı, ev ekranı geçişleri eskiden hafif takılıyordu şimdi o sorunu biraz daha azaltmışlar.
Müzik çalar eskisine göre iyi sadece albüm resmine dokunduğumda ses seviyesinin çıkmamasını beğenmedim.
İnternet tarayıcı çok daha iyi olmuş. Ancak bir hata var bende internette yazı yazarken yazdığım yazı sonradan geliyor.
Sosyal ağlar çok daha hızlanmış gibi geldi ve rehberde olan Facebook arkadaşlarının resimleri ve son durumlarının gözükmesi de çok iyi oldu. Bu özellik önceden de vardı ama şimdi rehberde ismi aynı olan facebook kişilerini otomatik olarak ekliyor.
Bir de Nokia 500'de widgetlar diğer Belle telefonlara göre daha azdı. Şimdi yeni widgetların hepsini 500'e de eklemişler. Bu da iyi bir gelişme.

fullfun

Üye
slm arkadaşlar c7 için refresh cfw çıktımı çıktıysa link atarmısınız teşekkürler

cyber

cyber

Üye
slm arkadaşlar c7 için refresh cfw çıktımı çıktıysa link atarmısınız teşekkürler

www.maxicep.com/s-3-orjinal-fw-bolumu/c7-rm-675-orijinal-belle-refresh-tumu-no-rapid-direk-indirme-685838.html#post5170476

ytghan21

Üye
Sa bende bugun c6-01 i refreshe suiteden güncelledim.Fazla değişiklik yok.Arkadaşın dediği gibi yazılar bazen geç geliyor.Birde googlede birşey aramak için yazı yazın sonrada klavye açıkken ara 'ya basmaya çalışın oturum aça tıklıyor.Sizdede öyle bir sorun varmı acaba Bi bakarmısınız lütfen...

SARACX

SARACX

Üye
Benim product kodu 059d954 güncellemeyi görmüyor hack vardı dosyalarını temizleyip soft attım hala yok bi sıkıntı

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Soft format atmadan önce yüklediğiniz uygulamaları kendiniz silin sonra soft format atın :D herşeyi de telefondan beklemeyin ya :D

ahmetdemircim

Üye
bu browseri kullanmayın arkadaşlar. browser için nokianın yeniden bi güncelleme yapması lazım. sadece yazmada kasma değil bir çok sitede özelliklede mobil sitelerde aşırı kasıyor. 111.30.609 da kasmadığı sitelerin çoğunda kasıyor. bu cfw ile felan düzeltilemez nokianın browserin çekirdeğindeki bugları düzeltmesi lazım. size tavsiyem opera mobile kullanın browser için (şayet çıkarsa) bi güncelleme çıkana kadar....

- - - Eklendi - - -

browser düzelecek diye kesinlikle telefonunuza format atmayın. düzelmez. bu sızıntı 111.40.904 den beri gelen bi sorun. acaba bu güncellemeyi yayınlayan kafa bu hata ile nasıl yayınladı anlayamıyorum !...

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
PC yı actım 1 guncellemeye yazıyo nası sevındım nası bı :aha:tıkladım mıcrosoft yazdı :good: buz gbi su ıctım ve suan kendımdeyım :tşk: NOKİA :off:

swiss47

Üye
arkadaşlar browserda artık resimleri kaydedemiyoruz. nasıl yapılıyor eskiden oluyordu şimdi resimleri kaydedemiyoruz. ben mi göremedim yoksa kaldırmışlar mı

Üst Alt