Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
n8 e yükledim telefon çok hantal olmuş ya geç açılıyor zor algılıyor menü kasıyor hiç begenmedim

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
n8 e yükledim telefon çok hantal olmuş ya geç açılıyor zor algılıyor menü kasıyor hiç begenmedim

hackli telefonun üzerine kurduysan kasma yapabilir. arkadaşlar öyle diyordu :) soft fomat at ondan sonra dene istersen :)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim de aklıma takıldı mesaj gönderiminde ani beyaz ekran gelip gitmesi varmı başkalarında da?

escape72

escape72

Üye
ben böyle iğrenç güncelleme görmedim telefon ne çok kasiyor yaw nokiadan ne beklenir ki

anlamamki

Üye

ben soft bastim peşine flashladım kitlenme takılma kasılma gibi sorunlar yaşıyorum
ama operada özellikle yazı yazarken kasma yok
kendi web browsir inda kasma çok fazla

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
808 701 700 603 gibi telefonlara ne zaman gelcek

Artles

Artles

Üye
Soft nasıl atılır arkadaşlar bende sımdı yazıları okudum ama hackli telefonum ve guncelleme coktan basladi

Artles

Artles

Üye
Hacklı telefonun ustune yukledım ıstısnasız her hacklı telefonda kasma oluyor mu ? Ve yukledıkten sonra soft atıcam zararı olur mu ?

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Nokia c7 kullanıcısıyım. Telefona güncelleme gelmedi hayla format attım yine yok nerden indirebilirim ??

paşa06.40

paşa06.40

Üye
softtan zarar gelmez aksine iyi olur ama keşke yüklemeden soft atsaydın daha iyi olurdu

- - - Eklendi - - -

Nokia c7 kullanıcısıyım. Telefona güncelleme gelmedi hayla format attım yine yok nerden indirebilirim ??
naviden indir phoneixle flaşla dostum banada gelmedi öyle yaptım

Artles

Artles

Üye
softtan zarar gelmez aksine iyi olur ama keşke yüklemeden soft atsaydın daha iyi olurdu

- - - Eklendi - - -

naviden indir phoneixle flaşla dostum banada gelmedi öyle yaptım

Valla görmedım ya yuklemeden once bu yorumları..
Peki soft'u atması zor mu bı anlatır mısın nasıl atıcam

paşa06.40

paşa06.40

Üye
*#7370# yaparak soft format atabilirsin

Artles

Artles

Üye
Eyvallah

paşa06.40

paşa06.40

Üye
önemli değil gardaş

nataraj marble

nataraj marble

Üye
Hocam güncelemeden sonra Microsoft Office uygulamalarını yüklemeliyim? Eskiden mesajların gitmesine engel oluyordu. Aynı Sorun Hala Geçerli mi?

Üst Alt