Mad EagLe
Üye
dostum aynen sabahtan beri söylüyorum çözüm yokmu bu oviye
sitede konusu vardı isterseniz ordan isterseniz refreshi flaş atarak yüklersiniz ovide yüklü gelir.
dostum aynen sabahtan beri söylüyorum çözüm yokmu bu oviye
teşşekkür ederim sorunu çözdüm
sitede konusu vardı isterseniz ordan isterseniz refreshi flaş atarak yüklersiniz ovide yüklü gelir.
Arkadaşlar bende flashla güncellemek istiyorum nasıl yapıcam![]()
flash atmayı biliyorsanız navide var indirin flashlayınarkadaşlar n8 telefonum bu güncellemeyi görmüyor. tel ve suite ile denedim ama yeni güncelleme yok diyor. bunun nedeni nedir acaba
telefonum c7. güncellemeyi telefona indirip yeniden başlat dediğimde bir süre bekleyip ekran kararıyor ve arama, kapatma, menü tuşlarının ışıkları açık kalıyor, telefon bu şeklide dakikalaca bekliyor ama ilerlemeye dair en ufak bir belirti yok.
güncelemeyi ovi suite den yapıncada yükleme de kesilip bağlantı hatası veriyor. telefonum hackli bu yüzden olabilir mi?
ve ben refresh i nasıl yükleyeciğim. navifirm 1,7 de bu güncelleme görünmüyor?
FP2 gelecek603 e güncelleme gelecek mi?
ilginç ama tel bu sayfada işlem yaparken tel donuyor tel kitleniyor yazı yazarken yszılarım geriden geliyorsanki bişelerden çok kasıyor
ilginç ama tel bu sayfada işlem yaparken tel donuyor tel kitleniyor yazı yazarken yszılarım geriden geliyorsanki bişelerden çok kasıyor