Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

duf12

Üye
Arkadaşlar bende flashla güncellemek istiyorum nasıl yapıcam:)

djnedim

djnedim

Üye
ya arkadaş nokia suite de güncelleme gözükmüyor anlamadım gitti

anlamamki

Üye
akşam soft format daha sonra flaşh attım her şey ok wifi ile oviden indirme yaptım daha sonra gsm ile oviden indiremiyorum birde yazma klavyem çok geriden geliyor kasıyor

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence orjinalini yüklemekle vakit kaybetmeyin..arkadaşlarımız her model için cfw çıkarmaya başladı..cfw modifiye sayfasını takip edeniz beğeninize göre olanı yükleyiniz..c6-01 için de belco üstad yeni cfw yapacakmış..''güncelleme olacık'' haberini aldıktan sonra baya bi keyiflendim :)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

Silinen Üye 2215846

Kapalı Hesap
arkadaşlar n8 telefonum bu güncellemeyi görmüyor. tel ve suite ile denedim ama yeni güncelleme yok diyor. bunun nedeni nedir acaba

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
arkadaşlar n8 telefonum bu güncellemeyi görmüyor. tel ve suite ile denedim ama yeni güncelleme yok diyor. bunun nedeni nedir acaba
flash atmayı biliyorsanız navide var indirin flashlayın

rastmus

Üye
telefonum c7. güncellemeyi telefona indirip yeniden başlat dediğimde bir süre bekleyip ekran kararıyor ve arama, kapatma, menü tuşlarının ışıkları açık kalıyor, telefon bu şeklide dakikalaca bekliyor ama ilerlemeye dair en ufak bir belirti yok.

güncelemeyi ovi suite den yapıncada yükleme de kesilip bağlantı hatası veriyor. telefonum hackli bu yüzden olabilir mi?

ve ben refresh i nasıl yükleyeciğim. navifirm 1,7 de bu güncelleme görünmüyor?

msy2017

msy2017

Üye
telefonum c7. güncellemeyi telefona indirip yeniden başlat dediğimde bir süre bekleyip ekran kararıyor ve arama, kapatma, menü tuşlarının ışıkları açık kalıyor, telefon bu şeklide dakikalaca bekliyor ama ilerlemeye dair en ufak bir belirti yok.

güncelemeyi ovi suite den yapıncada yükleme de kesilip bağlantı hatası veriyor. telefonum hackli bu yüzden olabilir mi?

ve ben refresh i nasıl yükleyeciğim. navifirm 1,7 de bu güncelleme görünmüyor?

soft format at sonra yükle

majorty

Üye
603 e güncelleme gelecek mi?

majorty

Üye
teşekkürler

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Evet arkadaşlar Suite üzerinden C7'ye Refresh güncellemesini yaptım yapamayanlar tekrar baksın.

atmaca508

atmaca508

Üye
bende görünmüyor n8 059D576 NEDEN BENDE GÖRÜNMÜYOR

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
mesaj gönderirken arada beyaz ekran gelip gitme oluyor demişti bir arkadaş.bende de aynısı var.yazılımsal sanırım.fazla büyütülecek birşey değil bence :)

anlamamki

Üye
ilginç ama tel bu sayfada işlem yaparken tel donuyor tel kitleniyor yazı yazarken yszılarım geriden geliyorsanki bişelerden çok kasıyor

emreli01

emreli01

Üye
ilginç ama tel bu sayfada işlem yaparken tel donuyor tel kitleniyor yazı yazarken yszılarım geriden geliyorsanki bişelerden çok kasıyor

Aynen bendede oldu 3 4 sefer hatta bende kitlendi bilmiyorum bu sayfadan mı yoksa yazılımsalmı ama başka sitelerde hiç böyle tel donup kitlenmedi siteden die düşünüyorum..

Üst Alt