Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

bytllh

bytllh

Üye
güncellemeyi yaptım ama bu sefer de telefonu hack leyemiyorum.
rompatcher ı yükleyemedim. hata kodu:2148432241 hatasını veriyor.
bu sorunla karşılaşan oldu mu hiç

ozgurde

Üye
ben orjinalden yanayım umarım bizim kod ile cikar kısa zamanda :) bekleyecez gene

majorty

Üye
603 e gelecek mi acaba

majorty

Üye
gelişmişi var dediğin ne zaman geldi?

mertdeveci2

mertdeveci2

Üye
Bende N8 var telefondan ve pc den güncellemeleri kontrol ediyorum bişey gözükmüyo :hmmm

karabay1905

Üye
Nokia 500 için geldi bugün yükledim;telefon hackliydi ve bişey olmadı hack sapasağlam çalışıyor..

Edit: Az önce unsigned bişey yüklenmedi ama forumda olan ses yükseltme patchleri çalışıyor bunların çalışması için hack olması lazım değil miydi ?

MaxipmaN

Üye
Nokia 500 için geldi bugün yükledim;telefon hackliydi ve bişey olmadı hack sapasağlam çalışıyor..

Edit: Az önce unsigned bişey yüklenmedi ama forumda olan ses yükseltme patchleri çalışıyor bunların çalışması için hack olması lazım değil miydi ?

soft at yararına olur

esatgelmedi

Üye
neden n8 e geç geliyor anlamadım. Farklı ya da ekstra bir şey mi var n8 için. C6 c7 500 hepsine çıktı biz bekliyoruz.

msy2017

msy2017

Üye
neden n8 e geç geliyor anlamadım. Farklı ya da ekstra bir şey mi var n8 için. C6 c7 500 hepsine çıktı biz bekliyoruz.

arkadaşlar gelen n8ler var bazı product codelara geç geliyor mesela benim c7'ye gelmedi daha 1 eylül diye bir söylenti var ama bilmiyorum ben.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
benim c7'dede yok

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar daha öncede söyledim fakat önceki sayfalarda kaldığı için görememiş olabilirsiniz, eğer telefon görmüyorsa flaş ile yükleyin güncellemeyi hem daha temiz olacaktır.

foorumca

Üye
şimdi n8 için microsoft apps diye bi güncelleme geldi nokia suite bu belle güncellemesi ne zaman gelir acaba

bytllh

bytllh

Üye
güncelleme yaptıktan sonra sorun üzerine sorun çıkardı ya telefon.
yapmayanlar yapmasınlar bnce :)
önce hack kalktı. tekrar hackleyeyim dedim bu sefer rompatcher yüklenmedi. soft format attım çözülmedi. Hart format attım zar zor hackledim bu sefer de ovi kayıp:))
bi tarayıcı için çekilecek çile değil valla:)

omeren313

omeren313

Üye
bende n8 var guncellemeyi dun yukledm gelmdi demeyin

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben refreshi flash atarak yaptım ve hiçbir sorunlada karşılaşmadım.hack olayınıda yine forumdan faydalanarak sorunsuz yaptım telefonum n8

ts2000

ts2000

Üye
güncelleme yaptıktan sonra sorun üzerine sorun çıkardı ya telefon.
yapmayanlar yapmasınlar bnce :)
önce hack kalktı. tekrar hackleyeyim dedim bu sefer rompatcher yüklenmedi. soft format attım çözülmedi. Hart format attım zar zor hackledim bu sefer de ovi kayıp:))
bi tarayıcı için çekilecek çile değil valla:)
dostum aynen sabahtan beri söylüyorum çözüm yokmu bu oviye

Üst Alt