Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
arkadaşlar suit te yazılım gözükmüyor ben de flash atıcam da naviden baktım n8in 059D576 ürün kodu olan yok başka bi ürün kodu var türkiye için sizce o ürün kodunu flashlasam sorun olur mu ?

bende de o ürün kodundan var n8 siyah ve aynı dert de bendede var. Bende gitti rastgele bi türkiye varyantı indirdim galiba gümüş olanından

blackcemre

Üye
Modları yaptım tel açıldı menüye girdim neye basarsam özellik desteklemiyoror diyor yardım?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Modları yaptım tel açıldı menüye girdim neye basarsam özellik desteklemiyoror diyor yardım?

Core dosyası sadece kırılacak. Genişletme ve dosya atmayacaksın oraya. Bir çözüm bulunamadı daha.

ts2000

ts2000

Üye
arakadaşlar güncellemeyi format atıp yükledim ama şimdide mağaza uygulaması yüklenmiyor nası çözebiliriz bunu ?
c6-01 belle

MaxipmaN

Üye

blackcemre

Üye
Peki Rofts 2'ye Rompather yükleyeyim mi?
Acil Yardım Rompacther flash hack nasıl yapacağım ACİLLLL?

angmar55

angmar55

Üye

Core dosyası sadece kırılacak. Genişletme ve dosya atmayacaksın oraya. Bir çözüm bulunamadı daha.

Genişlettim kırdım içini modlarla doldurdum hiçte sorun çıkmadı modlarımda mis gibi çalışıyo :D kullandığım cooker sürümü 2.9

• Beğen
Tepkiler: ANIL

cemal344

Üye
Ben yüklemekten vazgeçtim abartacak bir yenilik yok zaten dertsiz başımıza dert almayalım bir yeni browser için.

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir

blackcemre

Üye
Genişlettim kırdım içini modlarla doldurdum hiçte sorun çıkmadı modlarımda mis gibi çalışıyo :D kullandığım cooker sürümü 2.9

Nasıl yaptın core dosyasına ne ekledin? Acill!!

- - - Eklendi - - -

Peki Rofts 2'ye Rompather yükleyeyim mi? Acill Yardım!!!!!!!!!

angmar55

angmar55

Üye
Nasıl yaptın core dosyasına ne ekledin? Acill!!

- - - Eklendi - - -

Peki Rofts 2'ye Rompather yükleyeyim mi? Acill Yardım!!!!!!!!!

fp1 multitasking

hızlı ram temizleme

hızlı alfasayısal tuş takım modu

bi kaç mod daha eklemiştim aklıma gelmiyo şu an sadece core değil rofs2 ve rofs3 ede attım bi kaç dosya ve son olarakta kalıcı hack için rofd2 ye instalserver stıp flashladım :D

blackcemre

Üye
nsekiz adlı kullanıcı yardımın gerek bu sefer senin dediğin gibi yaptım halen neye bassam giriş ekranı özellik desteklenmiyor diyor yardımmmmmmm?

- - - Eklendi - - -

fp1 multitasking

hızlı ram temizleme

hızlı alfasayısal tuş takım modu

bi kaç mod daha eklemiştim aklıma gelmiyo şu an sadece core değil rofs2 ve rofs3 ede attım bi kaç dosya ve son olarakta kalıcı hack için rofd2 ye instalserver stıp flashladım :D
Rom pather yükledin mi?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
nsekiz adlı kullanıcı yardımın gerek bu sefer senin dediğin gibi yaptım halen neye bassam giriş ekranı özellik desteklenmiyor diyor yardımmmmmmm?

Bilemiyorum şuan bakacak zamanım olmadı. E7 için Vatron cfw yapmıştı o bilir.

blackcemre

Üye
o söylemiyor.

ts2000

ts2000

Üye
lütfen yardım edin sabahtan beri yükleyemedim şu mağazayı yardım c6-01

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap

o söylemiyor?...

El insaf. O kadar cevap yazdım sana. Dosyaları da yolladım. Daha ne yapayım? Benim yazılımı indirmişdin değil mi?

.core dosyasını aç. sys/bin klasörüne gir. orada installserver.exe var. kopyala onu, senin yazılımda aynı yere at bu kadar.

• Beğen
Tepkiler: hakan_710
angmar55

angmar55

Üye

- - - Eklendi - - -

Rom pather yükledin mi?

Onu flashtan sonra yükledim çünkü rom patcher ara ara güncellenen bi uygulama yazılıma atsaydım güncellemede sıkıntı çıkardı.Bende sonradan yükledim sorunsuz yüklendi tüm yamalarda çalışıyor.

Üst Alt