Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

saynesim

saynesim

Üye
arkadaşlar 2 nesillere ne zaman güncelleme gelir bilgisi olan varmı

rsm39

rsm39

Üye
bende hala yok bu güncelleme ne yapmam gerekiyor flashla uğrasmak istemiyorum

rosedaled3

rosedaled3

Üye
Çıktığı zaman nerden yapabiliriz güncellemesini bilgisi olan varmı daha önce hiç yapmadım da bilmiyorum bu konuları yardımcı olursanız sevinirim

SerSerjNjm

Üye
Bu söylediklerin yeni versiyondamı böyle ? genel olarak nokialarda böyle bir sıkıntı yok çünkü. Eğer yeni sürümde böyleyse hiç güncellemeyelim boşuna :S

Eski sürümdede vardı bu sorun mailleri internet paketiyle alamıyorum hotmail vsden alıyor ama siteme ait mail adreslerini gönder-al yapmıyor daha dogrusu yeni versiyonda yapıyor ama mailleri almıyor bomboş kalıyor. Ne yaptıysam olmadı.. Hava durumunu widget olarak ekliyorum gayet güzel güncelleniyor diyor bulunduğum bölgeyi falan buluyor, bulduğu an örn. 20 derece ama bi kaç saat sonra hâla aynı yani 2 saat sonra 24 derece oluyor ama ekranda güncellenmiyor. Baktım ama sanırım herhangi bir ayar mevcut değil

mehmetemin90

Üye
merhaba, benim telefonum N8 siyah ve product kodu 059C5Q8 . Ama navifirm de bu kodlu bir variant yok.. hangi variant kullanmam gerekiyor? teşekkürler..

vsamanci

vsamanci

Üye
bende de hala yok n8 için hayırdır inş

dhampir57

dhampir57

Üye
Arkadaşlar belle refreshi flashla yükledim fakat bi sorun gözüme çarptı. Önceden radyo dinlediğimde radyo adı otomatik geliyordu ekrana. Şimdi gelmiyor hiçbir radyonun. Herkestemi böyle yoksa banamı özgü bu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Çıktığı zaman nerden yapabiliriz güncellemesini bilgisi olan varmı daha önce hiç yapmadım da bilmiyorum bu konuları yardımcı olursanız sevinirim

telefondan yapabilirsin 11 mblık bir güncelleme zaten

blackcemre

Üye

Evet, o işlemle core kilidini kırmış olursun.

- - - Eklendi - - -

Aynı kod olmasına gerek yok. Rengine göre turkey olan bir sürümü indirebilirsiniz.

Ben modfikasyon yapacağım dlna colourit progrmalarını nokia cooker programından core uzantılı dosyayaymı indireceğim yoksa rofs 2 uzantılıya mı?

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Tarayıcının Annesini üzmüşler diyeyim siz anlayın beyler okadar kötü tarayıcı ömrümde görmedim kasılmaktan bir hal oldu. Allah belanı versin nokia paramızla rezil oluyoruz resmen. çok kötü iğrenç bi güncelleme.

Nokianın canı sıkılmış CFW yapmış resmen onuda eline yüzüne bulaştırmıs olay bundan ibaret.

MaxipmaN

Üye
hava durumu yarım saatte bile güncel bende

rosedaled3

rosedaled3

Üye
[ENGİN];5182550' Alıntı:

telefondan yapabilirsin 11 mblık bir güncelleme zaten

Nasıl yapıcam telefondan internet gerekli mi bu konularda bilgisizim biraz

FastBreaker

FastBreaker

Üye
arkadaşlar suit te yazılım gözükmüyor ben de flash atıcam da naviden baktım n8in 059D576 ürün kodu olan yok başka bi ürün kodu var türkiye için sizce o ürün kodunu flashlasam sorun olur mu ?

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
arkadaşlar suit te yazılım gözükmüyor ben de flash atıcam da naviden baktım n8in 059D576 ürün kodu olan yok başka bi ürün kodu var türkiye için sizce o ürün kodunu flashlasam sorun olur mu ?

Olmaz, bende orada olan turkey sürümlerinden biri ile flash attım.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
tamam teşekkürler

FastBreaker

FastBreaker

Üye
flashla yükledim ilk izlenimlerim güzel yalnız tema efektlerini açınca çok bekliyor ya menüye basıyorum bekliyorum sonra geliyor ama tema efektsiz jet mübarek :D

Üst Alt