ya ben surekli tarayicidan sikayetci olanlari goruyorum ancak arada onceki surumle cok fark var sitelerde gezinmek eskiden iskenceydi surekli kasardi.simdi oyle birseyle hic karsilasmadim.ben flash atmayi bilmem forumda konular yatdimci olacak arkadaslar var ancak yine de flashla ugrasmak istemiyorum neyse benim gibi flash atmayan arkadaslar size tavsiyem once telefonunuza soft format atin daha sonra yazilim yeniden yukleyin ve guncellemenizi yapin ben bu sekilde yaptim birsuru uygulama yukledim hack yaptim avkon uyguladim effeckt yaptim telefonda donmayla ilgili iki gundur hicbirsey yasamadim.tarayici harika olmus tabi daha cok gelismesi lazim ancak eskiye gore... Muzik calar bence kullanimi kolay olmus dolby olsa daha iyi olacakti ki onu yukleyemedim yerlesik bilesen hatasi veriyor, sadce menu cok uzun olunca hafif kasma oluyordu onuda klasorlendirme ve kinetic scrolling yapinca o da hallldu. Yani diyecegim o ki bu tur guncellemelerde surekli bu sorunlari yasayanlar oluyor bu kisiler genellikle direk sistemin uzerine guncelleme yapmalari eski dosyalarla cakisma oluyor ve sorun oluyor dediklerimi yaarsaniz kesinlikle skinti yasamayacaksinizdir. Uzun bir yazi oldu ama umarim dikkate alirsiniz. Iyi forumlar.