Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

hakan_710

hakan_710

Üye

Bi ben refreshlenemedim baba korkuyorum beğenmezsem downgrade falan gözüm almıyo hiç :D
yok değil siz yapamıyorsunuz yada dosyalarınız farklı. şu downgrade yapamayanlar bana özelden ulaşsın hepinizi sırayla downgrade edeyim :D

- - - Eklendi - - -

yani başka efekt yok en sağlam efekt şimdilik o :evet:
orjinal efektin dönme ayarını değiştirdim sadece. şimdilik iyi oldu beğenmeyen sonrdan değiştirir :)

ozgurde

Üye
059B534 Neden yok flas atıcam ama 059B534 modeli için halen yok

benighted

benighted

Üye
ya ben surekli tarayicidan sikayetci olanlari goruyorum ancak arada onceki surumle cok fark var sitelerde gezinmek eskiden iskenceydi surekli kasardi.simdi oyle birseyle hic karsilasmadim.ben flash atmayi bilmem forumda konular yatdimci olacak arkadaslar var ancak yine de flashla ugrasmak istemiyorum neyse benim gibi flash atmayan arkadaslar size tavsiyem once telefonunuza soft format atin daha sonra yazilim yeniden yukleyin ve guncellemenizi yapin ben bu sekilde yaptim birsuru uygulama yukledim hack yaptim avkon uyguladim effeckt yaptim telefonda donmayla ilgili iki gundur hicbirsey yasamadim.tarayici harika olmus tabi daha cok gelismesi lazim ancak eskiye gore... Muzik calar bence kullanimi kolay olmus dolby olsa daha iyi olacakti ki onu yukleyemedim yerlesik bilesen hatasi veriyor, sadce menu cok uzun olunca hafif kasma oluyordu onuda klasorlendirme ve kinetic scrolling yapinca o da hallldu. Yani diyecegim o ki bu tur guncellemelerde surekli bu sorunlari yasayanlar oluyor bu kisiler genellikle direk sistemin uzerine guncelleme yapmalari eski dosyalarla cakisma oluyor ve sorun oluyor dediklerimi yaarsaniz kesinlikle skinti yasamayacaksinizdir. Uzun bir yazi oldu ama umarim dikkate alirsiniz. Iyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: iatis ve ANIL
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Şu lanet tarayıcı iostan bile hızlı girse operadan vazgeçemiyorum :D

bytllh

bytllh

Üye
bnde güncelleme sorunu var
belco cfw yüklü o yüzden olabilir mi:)

msy2017

msy2017

Üye
şu mesaj sorunuyla sadece bir kere karşılaştım o zaman da ayarlarda mesaj merkezi değişmiş sonra kendi operatörümü seçtim o günden sonra görmedim allaha şükür(belle refreshten bahsetmiyorum daha güncelleyemedim ben)

aslankaplants

aslankaplants

Üye
ya ben surekli tarayicidan sikayetci olanlari goruyorum ancak arada onceki surumle cok fark var sitelerde gezinmek eskiden iskenceydi surekli kasardi.simdi oyle birseyle hic karsilasmadim.ben flash atmayi bilmem forumda konular yatdimci olacak arkadaslar var ancak yine de flashla ugrasmak istemiyorum neyse benim gibi flash atmayan arkadaslar size tavsiyem once telefonunuza soft format atin daha sonra yazilim yeniden yukleyin ve guncellemenizi yapin ben bu sekilde yaptim birsuru uygulama yukledim hack yaptim avkon uyguladim effeckt yaptim telefonda donmayla ilgili iki gundur hicbirsey yasamadim.tarayici harika olmus tabi daha cok gelismesi lazim ancak eskiye gore... Muzik calar bence kullanimi kolay olmus dolby olsa daha iyi olacakti ki onu yukleyemedim yerlesik bilesen hatasi veriyor, sadce menu cok uzun olunca hafif kasma oluyordu onuda klasorlendirme ve kinetic scrolling yapinca o da hallldu. Yani diyecegim o ki bu tur guncellemelerde surekli bu sorunlari yasayanlar oluyor bu kisiler genellikle direk sistemin uzerine guncelleme yapmalari eski dosyalarla cakisma oluyor ve sorun oluyor dediklerimi yaarsaniz kesinlikle skinti yasamayacaksinizdir. Uzun bir yazi oldu ama umarim dikkate alirsiniz. Iyi forumlar.

kardeş madness in açmış olduğu konudaki sis dosyasını değil de ilk sayfadaki sıkıştırılmış klasörde bulunan dosyaları c ana dizine at bende öyle çalıştı.

SerSerjNjm

Üye
Çıktı da ne oldu! Bi tarayıcı iyi olmuş 3-5 widget eklenmiş..Hava durumu widget olarak ekrandayken güncellenmiyor şuan kaç dereceyse 3 saat sonrada aynı, kendi siteme ait maillerimi internet paketi ile gönder al yapmıyor yalnızca wifi ile alabiliyorum mailleri.. yaptık bi hata nokia almakla

Dereck

Dereck

Üye
Çıktı da ne oldu! Bi tarayıcı iyi olmuş 3-5 widget eklenmiş..Hava durumu widget olarak ekrandayken güncellenmiyor şuan kaç dereceyse 3 saat sonrada aynı, kendi siteme ait maillerimi internet paketi ile gönder al yapmıyor yalnızca wifi ile alabiliyorum mailleri.. yaptık bi hata nokia almakla

Bu söylediklerin yeni versiyondamı böyle ? genel olarak nokialarda böyle bir sıkıntı yok çünkü. Eğer yeni sürümde böyleyse hiç güncellemeyelim boşuna :S

MaxipmaN

Üye
ben wifi ile hava durumunu sorunsuz güncelliyorum 3 saat uzun benimki 1.5 saatte rahat yeniliyor

• Beğen
Tepkiler: Dereck
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bende hava durumu güncelleniyor anlık olan diğeri zaten hava tahimini bir gün sonra güncelleniyor hatta başka yer bile seçebiliyorsun tek tıklama ile biraz uzun basarsan hava durumnu menüsüne giriyor

msy2017

msy2017

Üye
mekanik saat widgetını ne yapmışlar öyle dişliler de siyah olmuş güzel görünmüyor ayrıca metin saat ingilizce bunları bile doğru yapamamışlar.

angmar55

angmar55

Üye
Navifirm ile güncelledim telefon sorunsuz açıldı tema effectleri isteğe bağlı açıp kapama yeri duruyordu değişmemiş yani flashlamadan önce core kilidini açıp modları attım içine rofs2yede salladım bişeyler :D bide installserver.exe attım roma flashladım sorunsuz herşey rom patcher yükleniyo yamalar sorunsuz menüye geçince hata falan kesinlikle yok.

blackcemre

Üye
core kilidi nasıl açılıyor?

Üst Alt