Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu refresh den dönüş yapılabiliyormu acaba,ben denedim olmadı.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
evet belcodan ses seda yok nerdeyse ya güzel cfw yapsın telefon donuyor internetteyken

- - - Eklendi - - -

Bu refresh den dönüş yapılabiliyormu acaba,ben denedim olmadı.
sanmıyorum çünkü romlarda köklü değişiklikler varmış dün bi arkadaş öyle yazmıştı ilerde belki çözülürse olur

doctorrr

doctorrr

Üye
evet belcodan ses seda yok nerdeyse ya güzel cfw yapsın telefon donuyor internetteyken
akşam hakan_710 un cfw si çıkıyor... en az belco kadar başarılı..ayrıca belco c6-01 ini elinden çıkardığı için yeni cfw sini deneme imkanı yok :s işim acele diyorsanız bu gece çıkacak hakan ın cfw si...ve gayet başarılı titiz çalışıyor :spr

yasirtaha

yasirtaha

Üye
onuda biliyorum saat kaç gibi çıkar acaba bilginiz varmı fazlalıkları atarsa baya bi hızlanma olur ben tarayıcıda 5 6 defa dondurdum teli batarya çıkarmak zorunda kaldım cfw olmazsa işimiz var

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Maç bitsin hakan yayınlayacak:D

mesut1979

Üye
slm,arkadaslar c7 icin cfw yapan yokmu söyle dolbi digital yeni klavye ve görev yöneticisi ile

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Dur yahu daha ilk yarı bitti,herşey bitmedi henüz
inşallah dediğiniz gibi olur ama bu gidiş iyi değil bence

- - - Eklendi - - -

herkes maçmı izliyor yoksa başka bişeymi var konu baya sakinleşti

devil____boy

Üye
n8 için cfw yapan arkadaşlar vakit ayırabilirlerse c7 için de yapsalar sevinirdik :aman2:

blackcemre

Üye
e7 içinde orjianle yakın bir cfw yapın.

msy2017

msy2017

Üye
c7 için *#0000#'den kontrol edemiyorum sunucu yanıt vermiyor diyor telefonu kapatıp açtım kontrol edemez oldum sorun ne

c6-01 güncelledim tarayıca ilk girişimde dondu kapatıp açtım.yalnız ekran geçişlerindeki takılmalar minimuma inmiş.

Violonist

Üye
dönme işlemi nasıl yapılıyor :hmmm

elinizde 4 adet fw olması lazım 1 tanesi anna, 1 tanesi scandinavia sürümü diğeri belarus pink fw si sonuncusuda belle nin orjinali.
bunlarla flaslama yapıyorsunuz ama annaya kadar tel açılmıyor. anna yüklenip açılınca belleye flaslama yapıyorsunuz. aslında basit değil. Bir konu vardı annaya geri dönmek n8 üzerinden anlatılmıştır diye. Onu bulabilirsiniz detaylı yazıyor.

- - - Eklendi - - -

Nasıl yaptın bi açıklasan,ben ne denediysem olmadı da

elinizde 4 adet fw olması lazım 1 tanesi anna, 1 tanesi scandinavia sürümü diğeri belarus pink fw si sonuncusuda belle nin orjinali.
bunlarla flaslama yapıyorsunuz ama annaya kadar tel açılmıyor. anna yüklenip açılınca belleye flaslama yapıyorsunuz. aslında basit değil. Bir konu vardı annaya geri dönmek n8 üzerinden anlatılmıştır diye. Onu bulabilirsiniz detaylı yazıyor.

coolguy21

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bir sorum olacak, benim yeşil N8 im için ne ovide(pcde) ne *#0000# de ne de yazılım güncellemeleri programında güncelleme yok diyor.
Yeşil N8 e henüz güncelleme mi gelmedi yoksa bende mi sıkıntı var ?

Teşekkürler.

hizan

hizan

Üye
n8 belleye dönmek için dg dosyalarını atıyoruz ve reburbsh diyoruz okadar dead ile dönülüyor bilginize.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
1 eylül diye bir söylenti var n8 lerin bazıları için biraz daha beklemek gerekecek sizin için galiba

Üst Alt