Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

TaupeWhistle3

TaupeWhistle3

Üye
nokia'nın sitesine giriyorum..en son sürüm belle refresh diyor..ama telefonumda güncelleme yok :@

aslankaplants

aslankaplants

Üye
e7 ye yapan çıktı tam istediğim gibi hem de. Bir yapabilsem.

Dampierre

Dampierre

Üye
s2 garantide olduğundan c6-01 kullanmak zorunda kalıyorum ve widget ve müzik çalar hariç hiçbir yenilik yok. 1. nesil kullanıcılar çok isyan etti, o yüzden yaptılar. Web tarayıcısı hala aşırı derecede kötü. Eğer imkanınız varsa sağlam bir android telefona geçin rahat edin. Bana oyun gerekmez, arasın yeter, yere düşünce telefon değilde yer kırılmış mı diye bakacaksanız 603 ve 500 hariç nokia. Geçmeden aradaki fark anlaşılmıyor, symbian'3 ü akıcı sanırdım zamanında, s2 tereyağı olsa gerek :D

doctorrr

doctorrr

Üye
s2 garantide olduğundan c6-01 kullanmak zorunda kalıyorum ve widget ve müzik çalar hariç hiçbir yenilik yok. 1. nesil kullanıcılar çok isyan etti, o yüzden yaptılar. Web tarayıcısı hala aşırı derecede kötü. Eğer imkanınız varsa sağlam bir android telefona geçin rahat edin. Bana oyun gerekmez, arasın yeter, yere düşünce telefon değilde yer kırılmış mı diye bakacaksanız 603 ve 500 hariç nokia. Geçmeden aradaki fark anlaşılmıyor, symbian'3 ü akıcı sanırdım zamanında, s2 tereyağı olsa gerek :D
yapma yaa :zzz:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
S2 ve C6-01 ideal bir karşılaştırma,aynı fiyatta ve aynı kategoride iki cihaz,tam bir bilinçli kullanıcı karşılaştırması:)

kerimmmmmm

Üye
*#0000# yapınca yeni yazılım var diyor telefonda güncelleştirmelere geldim baktım gelişmiş yazılım var başlattım 11mb lık bişi indirdi yüklenmesi için yeniden başlatmak gerekiyor dedi tamam dedim telefon kapandı ekran siyahladı arada bir beyaz bir ışık 2 kere 3 kere yanıp sönüyor yaklaşık 2-2,5 saat bu şekilde bekledim ama birşey değişmedi bende bataryayı çıkardım tekrar açtım ne kadar süre beklemem gerekiyor telefonum nokia 500

aslankaplants

aslankaplants

Üye
*#0000# yapınca yeni yazılım var diyor telefonda güncelleştirmelere geldim baktım gelişmiş yazılım var başlattım 11mb lık bişi indirdi yüklenmesi için yeniden başlatmak gerekiyor dedi tamam dedim telefon kapandı ekran siyahladı arada bir beyaz bir ışık 2 kere 3 kere yanıp sönüyor yaklaşık 2-2,5 saat bu şekilde bekledim ama birşey değişmedi bende bataryayı çıkardım tekrar açtım ne kadar süre beklemem gerekiyor telefonum nokia 500

kardeş bende 10dk bile sürmedi niye öyle oldu bilmiyorum flash atsan olur herhalde ya da tuş kombinasyonu ile format at

- - - Eklendi - - -

babamda da s2 var bende e7 ama dediğin gibi çok fark yok. Andridden dolayı tarayıcı çeşidi ve oyun daha fazla, uygulamalarda ise gerekli olan herşey var, tarayıcılar güzel fakat hız olarak benim menüyü ilk açtığımda aşağı çekerken az bir takılma dışında çok fark yok. Bir de fiyat olarak bak 600-700 liraya android al bakıyım hızı nasıl bir bak yani c6-01 ve sgs2 arasında 600 lira fark var.

• Beğen
Tepkiler: paşa06.40 ve Esendağlı
aslankaplants

aslankaplants

Üye
yeni bir şey var:) kulaklıkta sesi son ses yapınca uyarı geldi. "Duyma sorununa engel olmak için... " Bugün sabah galaxy s2 de görmüştüm bende yazmıyo demiştim kendi kendime.:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
yeni bir şey var:) kulaklıkta sesi son ses yapınca uyarı geldi. "Duyma sorununa engel olmak için... " Bugün sabah galaxy s2 de görmüştüm bende yazmıyo demiştim kendi kendime.:)
Evet o uyarıyı ben cfw kullanırken görmüştüm ilk olarak.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bende bu gün fark ettim

CABBAR

CABBAR

Üye
Hackli c6-01 cihazıma bu yazılımı yükleyebilir miyim ?

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Fikotr74 ve CABBAR

Üst Alt