nokia'nın sitesine giriyorum..en son sürüm belle refresh diyor..ama telefonumda güncelleme yok![]()
ayar edio ya işde dark greymi seninde ?nokia'nın sitesine giriyorum..en son sürüm belle refresh diyor..ama telefonumda güncelleme yok![]()

yapma yaas2 garantide olduğundan c6-01 kullanmak zorunda kalıyorum ve widget ve müzik çalar hariç hiçbir yenilik yok. 1. nesil kullanıcılar çok isyan etti, o yüzden yaptılar. Web tarayıcısı hala aşırı derecede kötü. Eğer imkanınız varsa sağlam bir android telefona geçin rahat edin. Bana oyun gerekmez, arasın yeter, yere düşünce telefon değilde yer kırılmış mı diye bakacaksanız 603 ve 500 hariç nokia. Geçmeden aradaki fark anlaşılmıyor, symbian'3 ü akıcı sanırdım zamanında, s2 tereyağı olsa gerek![]()

aynen yaayar edio ya işde dark greymi seninde ?

*#0000# yapınca yeni yazılım var diyor telefonda güncelleştirmelere geldim baktım gelişmiş yazılım var başlattım 11mb lık bişi indirdi yüklenmesi için yeniden başlatmak gerekiyor dedi tamam dedim telefon kapandı ekran siyahladı arada bir beyaz bir ışık 2 kere 3 kere yanıp sönüyor yaklaşık 2-2,5 saat bu şekilde bekledim ama birşey değişmedi bende bataryayı çıkardım tekrar açtım ne kadar süre beklemem gerekiyor telefonum nokia 500
s2 garantide olduğundan c6-01 kullanmak zorunda kalıyorum ve widget ve müzik çalar hariç hiçbir yenilik yok. 1. nesil kullanıcılar çok isyan etti, o yüzden yaptılar. Web tarayıcısı hala aşırı derecede kötü. Eğer imkanınız varsa sağlam bir android telefona geçin rahat edin. Bana oyun gerekmez, arasın yeter, yere düşünce telefon değilde yer kırılmış mı diye bakacaksanız 603 ve 500 hariç nokia. Geçmeden aradaki fark anlaşılmıyor, symbian'3 ü akıcı sanırdım zamanında, s2 tereyağı olsa gerek![]()
deneyin pişman olmazsınız..Evet o uyarıyı ben cfw kullanırken görmüştüm ilk olarak.yeni bir şey varkulaklıkta sesi son ses yapınca uyarı geldi. "Duyma sorununa engel olmak için... " Bugün sabah galaxy s2 de görmüştüm bende yazmıyo demiştim kendi kendime.
![]()
önermemHackli c6-01 cihazıma bu yazılımı yükleyebilir miyim ?

Neden yunus?
önermem![]()
ayarların gitmesin çokta önemli bi' güncelleme değilNeden yunus?
ayrıca hackliyse cihazın üstüne bunu yükledinmi birsürü sorun yaşarsın 
yükleyeceksende flash atmanı öneririm
ayarların gitmesin çokta önemli bi' güncelleme değilayrıca hackliyse cihazın üstüne bunu yükledinmi birsürü sorun yaşarsın
![]()

ayarların gitmesin çokta önemli bi' güncelleme değilayrıca hackliyse cihazın üstüne bunu yükledinmi birsürü sorun yaşarsın
![]()

belconun yeni cfw si çıkana kadar kullanBelco2 forever öyleyse![]()