ben daha öyle bi' sorun yaşamadımBirde E7 10 kere internete girince maxicepe telefon dondu 10 kere reset attım telefona.

slm arkadaşlar ben bu yeni güncellemeyi yükleyemiyorum nokia c7 telefon kullanmama rağmen bu paket telefonla uyumlu değil uyarısı aldım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
aynı sorun bende de 2-3 kez oldu. wi-fiBirde E7 10 kere internete girince maxicepe telefon dondu 10 kere reset attım telefona.
aynı sorun bende de 2-3 kez oldu. wi-fi
ile bağlanıyorum. Diğer odaya geçmiştim Sinyal kesilmiş sayfayı yenile yaptım birkaç kez. Sonrasında tel dondu batarya çıkarmak zorunda kaldım
aynen banada oldu telefon hiç bi şekilde yanıt vermiyor bataryayı cıkartmak zrunda kalıyorum . Sms sorununa glince cok msjlasan biriyi sanırım o sorunu düzeltmişler suan onla ilgili bir sorun yasamadım
Gördüğünuz sorunları buraya yazarsanız ben hepsini toparlayıp, yetkili bir tanıdığıma mail atıp nokia ya iletmesini rica edeceğim
Web hizmetlerinizi giriş ekranınıza taşıyın ve
onları yeni HTML5 tarayıcı sayesinde
çevrimdışı da kullanın bu özellik ne? ben anlamadım
N8 guncelleme gelmistir gençler nokianin sitesinden bakabilirsiniz hadi hayirli olsun suiten yukleme yapabilirsiniz
Ne tür bi sorun yaşayabilirim?[ENGİN];5177487' Alıntı:
garantideyse zaten yazılım yüklüyorlar teli alınca *#0000#den kontrol et nokia belle refresh ise sürümü yüklenmiş demektir.hard format atma sorun yaşayabilirsin.
var ama sanırım sen göremedin buyuyr linklerc7 için nokia sitesinde çıktı görünüyor ancak navifirm de yok henüz
var ama sanırım sen göremedin buyuyr linklerLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
özeldn cevap vermiştim buradan da yazayım product kodunun önemi yok. hata veriyor ise başka bir nedeni vardırc7 için bir tane var ama kodu tutmuyor benimkiyle dün indirdim normal flash atarken hata veriyor kabul etmiyor dead phone ile yüklemek gerekiyor