Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

msy2017

msy2017

Üye
Web hizmetlerinizi giriş ekranınıza taşıyın ve
onları yeni HTML5 tarayıcı sayesinde
çevrimdışı da kullanın bu özellik ne? ben anlamadım

blackcemre

Üye
Birde E7 10 kere internete girince maxicepe telefon dondu 10 kere reset attım telefona.

fullfun

Üye
slm arkadaşlar ben bu yeni güncellemeyi yükleyemiyorum nokia c7 telefon kullanmama rağmen bu paket telefonla uyumlu değil uyarısı aldım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

msy2017

msy2017

Üye
slm arkadaşlar ben bu yeni güncellemeyi yükleyemiyorum nokia c7 telefon kullanmama rağmen bu paket telefonla uyumlu değil uyarısı aldım bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

cfw'mi kullanıyorsunuz kullanıyorsunuz orjinale dönün.

hakan_710

hakan_710

Üye
Birde E7 10 kere internete girince maxicepe telefon dondu 10 kere reset attım telefona.
aynı sorun bende de 2-3 kez oldu. wi-fi
ile bağlanıyorum. Diğer odaya geçmiştim Sinyal kesilmiş sayfayı yenile yaptım birkaç kez. Sonrasında tel dondu batarya çıkarmak zorunda kaldım

asrabi

asrabi

Üye

aynı sorun bende de 2-3 kez oldu. wi-fi
ile bağlanıyorum. Diğer odaya geçmiştim Sinyal kesilmiş sayfayı yenile yaptım birkaç kez. Sonrasında tel dondu batarya çıkarmak zorunda kaldım

aynen banada oldu telefon hiç bi şekilde yanıt vermiyor bataryayı cıkartmak zrunda kalıyorum . Sms sorununa glince cok msjlasan biriyi sanırım o sorunu düzeltmişler suan onla ilgili bir sorun yasamadım

hakan_710

hakan_710

Üye
aynen banada oldu telefon hiç bi şekilde yanıt vermiyor bataryayı cıkartmak zrunda kalıyorum . Sms sorununa glince cok msjlasan biriyi sanırım o sorunu düzeltmişler suan onla ilgili bir sorun yasamadım

Gördüğünuz sorunları buraya yazarsanız ben hepsini toparlayıp, yetkili bir tanıdığıma mail atıp nokia ya iletmesini rica edeceğim

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Gördüğünuz sorunları buraya yazarsanız ben hepsini toparlayıp, yetkili bir tanıdığıma mail atıp nokia ya iletmesini rica edeceğim

Çok iyi olur. Tarayıcı bendede 2 defa dondu...

_ardaa

_ardaa

Üye
Web hizmetlerinizi giriş ekranınıza taşıyın ve
onları yeni HTML5 tarayıcı sayesinde
çevrimdışı da kullanın bu özellik ne? ben anlamadım

Bu sanırım offline web sayfalarını ev ekranına ekleyebiliriz demek oluyor, yani bir sayfa tasarladın html5 ile kodladın
bunu ev ekranına atayabiliyorsun, daha öncede vardı sanırım ama html5 desteği eklenmiş anlaşılan, yada yeni bir özellik hiç kullanmamıştım daha önce eğer doğruysa sırf bu özellik için güncellerim telefonu yoksa güncellemeye pek niyetim yok çünkü sanırım biraz sorunlu bir güncelleme.

LaNegra

Üye
N8 guncelleme gelmistir gençler nokianin sitesinden bakabilirsiniz hadi hayirli olsun suiten yukleme yapabilirsiniz

devil____boy

Üye
c7 için nokia sitesinde çıktı görünüyor ancak navifirm de yok henüz

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bende tarayacıda bir problem yok, hız bariz artmış belli. Müzik çalar hoşuma gitti, güzel olmuş. Ama şarkı ismi vs, değiştirememek kötü. Multitask değişmemiş ama Fp1 de ki dikdörtgen, bizde kare buna yanmam bile. Ev ekranı geçişleri yağ gibi olmasada baya hızlanmış, takılma falan minimuma inmiş. Mesaj sorunu yok henüz. Menü de gene hafif takılmalar oluyor. Genel olarak 10/7 lik bir güncelleme bu. Güncellemeye değer.

angmar55

angmar55

Üye
[ENGİN];5177487' Alıntı:

garantideyse zaten yazılım yüklüyorlar teli alınca *#0000#den kontrol et nokia belle refresh ise sürümü yüklenmiş demektir.hard format atma sorun yaşayabilirsin.
Ne tür bi sorun yaşayabilirim?

hakan_710

hakan_710

Üye
c7 için nokia sitesinde çıktı görünüyor ancak navifirm de yok henüz
var ama sanırım sen göremedin buyuyr linkler

devil____boy

Üye
var ama sanırım sen göremedin buyuyr linkler

c7 için bir tane var ama kodu tutmuyor benimkiyle dün indirdim normal flash atarken hata veriyor kabul etmiyor dead phone ile yüklemek gerekiyor

hakan_710

hakan_710

Üye
c7 için bir tane var ama kodu tutmuyor benimkiyle dün indirdim normal flash atarken hata veriyor kabul etmiyor dead phone ile yüklemek gerekiyor
özeldn cevap vermiştim buradan da yazayım product kodunun önemi yok. hata veriyor ise başka bir nedeni vardır

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
arkadaşlar bu güncelleme sonrası bazı uygulamaların uyumsuzluk nedeniyle yüklenemeyeceğini nokia sitesi belirtiyor. :)

• Web hizmetlerinizi giriş ekranınıza taşıyın ve onları yeni HTML5 tarayıcı sayesinde çevrimdışı da kullanın
  • Çeşitli uygulamalara ve hizmetlere yönelik yeni widget'lar sayesinde telefonunuzu daha da kişiselleştirin
  • Flash videolar (.flv) için daha iyi destek ve Rusya için saat dilimi düzeltmesi gibi düzeltmeler alın
  • Daha kolay sosyal ağ kullanımı için kartvizitlerinizi otomatik olarak Facebook ve Twitter ile bağlantılı hale getirin
  • Harita üzerinde görüntülenen fotoğraflar, yakınlardaki ilginç mekanlar hakkında bilgiler, çok noktalı rotalar ve toplu taşıma bilgileri gibi yepyeni özelliklere sahip yeni Nokia Haritalar sürümü (sürüm 3.09)
  • Microsoft Uygulamalarıyla daha verimli çalışın
  • Yenilenen Müzik çaların keyfini çıkarın
  • Çeşitli genel performans ve kullanım iyileştirmeleri
  • Nokia Belle Refresh'e güncelledikten sonra, Nokia Anna'dan Nokia Belle'ye güncelledikten sonra olduğu gibi, bazı uygulamalar uyumluluk sorunları nedeniyle çalışmayabilir. Kullanılabilir uygulamalar hakkında daha fazla bilgi için, lütfen yerel Nokia desteğinize başvurun.

Üst Alt