Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar suitle kesinlikle yapmayın ben haclemeyi bile ypamadım şimdi phoneixle flashladım sorun yok hacki de hallettim

versino2

versino2

Üye
konu almış başını yürümüş hey yavrum hey hey yavrum hey :) :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
fp2 gelince ne olacak acaba :ehe

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Dağıtırız burayı Fp2 de :P

yaren_dede

yaren_dede

Üye
110 sayfa olmuş, ben şahsen oturup hepsini okumam. Takip de etmedim. Biri yapılması ve yapılmaması gerekenler diye bir konu açıp özet yapsa oolur mu?

ben kısaca nasıl yaptığımı özetleyim
öncelikle telefon nasıl olsa sıfırlanacak diye soft format attım sonra hafıza kartını biçimlendirdim sonrada telefondan güncellemeyi yaptım herhangi bir sorunlada karşılaşmadım
hack ve mod konularındada herhangi bir sorun yok

angmar55

angmar55

Üye
Beyler bugün telefonu garantiden alıyorum reflesh yüklüyecem aklımda bi soru var hard format atarsam qt dosyaları silinir mi? normal bellede attıktan sonra mağaza ve drop yüklenmiyordu ve çoğu qt destekli uygulama ne diyorsunuz bu duruma ?

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Eğer flash la yazılımı atarsan bütün eksikliklerin tamamlanır.

versino2

versino2

Üye
aralık ta gelse bari en geç
fp2 yi sabırsızlıkla bekliyorum vallahi arada olan takılmalar filan hep düzelir kesin en çok da müzik çalar ve kamera arayüzü için istiyorum

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Beyler bugün telefonu garantiden alıyorum reflesh yüklüyecem aklımda bi soru var hard format atarsam qt dosyaları silinir mi? normal bellede attıktan sonra mağaza ve drop yüklenmiyordu ve çoğu qt destekli uygulama ne diyorsunuz bu duruma ?

garantideyse zaten yazılım yüklüyorlar teli alınca *#0000#den kontrol et nokia belle refresh ise sürümü yüklenmiş demektir.hard format atma sorun yaşayabilirsin.

msy2017

msy2017

Üye
3.gün ve hala c7'm için "hiç bir güncelleme yok"

c6-01'de ise telden sunucu yanıt vermiyor suiteden ise hizmete bağlanılamadı diyor 3 gündür böyle.

blackcemre

Üye
[h=2]Yenilikler[/h]Nokia E7-00 için en son yazılım sürümü Nokia Belle Refresh'tir (111.040.1511)

• Web hizmetlerinizi giriş ekranınıza taşıyın ve onları yeni HTML5 tarayıcı sayesinde çevrimdışı da kullanın
  • Çeşitli uygulamalara ve hizmetlere yönelik yeni widget'lar sayesinde telefonunuzu daha da kişiselleştirin
  • Flash videolar (.flv) için daha iyi destek ve Rusya için saat dilimi düzeltmesi gibi düzeltmeler alın
  • Daha kolay sosyal ağ kullanımı için kartvizitlerinizi otomatik olarak Facebook ve Twitter ile bağlantılı hale getirin
  • Harita üzerinde görüntülenen fotoğraflar, yakınlardaki ilginç mekanlar hakkında bilgiler, çok noktalı rotalar ve toplu taşıma bilgileri gibi yepyeni özelliklere sahip yeni Nokia Haritalar sürümü (sürüm 3.09)
  • Microsoft Uygulamalarıyla daha verimli çalışın
  • Yenilenen Müzik çaların keyfini çıkarın
  • Çeşitli genel performans ve kullanım iyileştirmeleri
  • Nokia Belle Refresh'e güncelledikten sonra, Nokia Anna'dan Nokia Belle'ye güncelledikten sonra olduğu gibi, bazı uygulamalar uyumluluk sorunları nedeniyle çalışmayabilir. Kullanılabilir uygulamalar hakkında daha fazla bilgi için, lütfen yerel Nokia desteğinize başvurun.
  • Hızı acaba değişti mi birisi baksın 680 mhz mi 1ghz mi?

msy2017

msy2017

Üye
bunu nokia türkiye sitesinden mi aldınız?

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
hıZ dEğiŞmeMiş

msy2017

msy2017

Üye
overclock hayal oldu!!!

- - - Eklendi - - -

en azından 800 mhz olsaydı ya.

blackcemre

Üye
nokia türkiye sitesinden aldım nasıl hız artmaz ya.

msy2017

msy2017

Üye
artık o.c. beklemeyin eğer olsaydı nokia türkiye sitesinde güncelleme yeniliklerinde yazardı(701 ve 700de olduğu gibi)

blackcemre

Üye
FP1 görev çubuğu ile fp1'deki özellikleri refresh yazılımıma nasıl ekleyebilirim yardım edin.

hakan_710

hakan_710

Üye
flv dosyalarını açarken artık beyaz ekran gelmiyor fakat ileri sardırmaya çalışınca donup kalıyor. Tuşları kilitleyip açınca bazen düzeliyor bazen de tamamen atıyor. Eskiye göre iyi. Tarayıcıda da problemler var. Biraz zorlaninca kapanıyor. Gördüğünuz hataları nokia desteğe mesaj atarsanız belli bunlar için de küçük bir güncelleme çıkar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Bir de Şu Haritaları güncellesinler üç ay oldu
Bana kalırsa nokia da güncellemelr gelir arkadaşlar adamlar dükanımı kapatacak diğer rakiplerle mücadele için güncelleme yenilik şart
birde istese S3 gibi İphone gibi ürünler yapar Symbianada çift çekirdek koysa uçar ama bunları neden yapmıyorlar akıllarında ne var bilemiyorum 808 mesela tamamen kameraya yönelmiş bir çalışma olmuş tabi ben yakından görmedim daha ama o çabayı s3 gibi bir telefona harcasalar illa başarırlar

hakan_710

hakan_710

Üye
bir de sms sorunu vardı. Bazılarına göre microsoft apps yüzünden oluyordu. (bana göre yazılımsal) onu düzelttiler mi bilmiyorum daha deneme şansım olmadı

Üst Alt