Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Umut

Umut

Üye
Önceki sayfalarda FM radyonun Landspace modda çalıştığı bir ekran görüntüsü vardı. O modu paylaşabilir misiniz? Dailymobile'dan indirdim ama dahili bileşen hatası verip yüklenmedi.

Fikotr74

Üye
güncellemeyi Henüz yüklemeyen C6-01 kullanıcıları Eğer nokia suite ile yüklerseniz bir sürü hata veriyor . NOKiA C6-01 için tek çare şimdilik FLASH olarak atmak. Hani boşuna zaman kaybetmeyin diye belirteyim dedim. şu an FLASH olarak attım ..her şey tümü sil baştan Fabrikasyon oldu. bir sorun yok .

anadolumm

Üye
güncellemeyi Henüz yüklemeyen C6-01 kullanıcıları Eğer nokia suite ile yüklerseniz bir sürü hata veriyor . NOKiA C6-01 için tek çare şimdilik FLASH olarak atmak. Hani boşuna zaman kaybetmeyin diye belirteyim dedim. şu an FLASH olarak attım ..her şey tümü sil baştan Fabrikasyon oldu. bir sorun yok .

ne gibi hatalar? ben telefon üzerinden sorunsuz güncelledim

Fikotr74

Üye
ne gibi hatalar? ben telefon üzerinden sorunsuz güncelledim

nokia suite ile yüklemiştimde , ovi mağaza hiç çalışmıyordu. birde hiç bir uygulma yüklenmedi. telefonda sürekli kitlenip kendi kendine tuş takımı (telefon arama) moduna geçiyordu. hatta nokia suite üzerinden bile hiç bir şey yüklenmiyordu. FLASH olarak atınca bütün sorunlar bitti. biraz daha deneyelim bakalım :)

ager34

Üye
navide n8 059D576 için güncelleme yok başka bir kodu yüklesem sorun olurmu acaba

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
nokia suite ile yüklemiştimde , ovi mağaza hiç çalışmıyordu. birde hiç bir uygulma yüklenmedi. telefonda sürekli kitlenip kendi kendine tuş takımı (telefon arama) moduna geçiyordu. hatta nokia suite üzerinden bile hiç bir şey yüklenmiyordu. FLASH olarak atınca bütün sorunlar bitti. biraz daha deneyelim bakalım :)

flaş bugüne kadar donanım hariç yazılımla ilgili bütün arızaları gidermiştir arada yapmak lazım:)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye

ben suite üzerinden yaptım ve hiçbir sorun yok telefon gayet güzel çalışıyor mağazaya da giriyor hatta yeni güncelleme gelmiş :)

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu güncellemeyi n8 e telefondan veya suitten yükleyen varmı acaba hala anlamış değilim :) ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
güncelledim hack ve bütün modları sorunsuz yaptım :)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
navifirmden türkiyeyi seçtim son kutudaki dosyaları hep indiriyimmi

- - - Eklendi - - -

bu güncellemeyi n8 e telefondan veya suitten yükleyen varmı acaba hala anlamış değilim :) ?
bazı telefonların hala gelmemiş ben suitten güncelledim sorun çıkarıyor tel donuyor şimdide flash atacam bide öyle deneyeim bakalım

yasirtaha

yasirtaha

Üye
ben şimdi flasladım birde böyle deneyeyim bakalım

trontr

Üye
110 sayfa olmuş, ben şahsen oturup hepsini okumam. Takip de etmedim. Biri yapılması ve yapılmaması gerekenler diye bir konu açıp özet yapsa oolur mu?

Üst Alt