OttomaN TigeR
Üye
inşallah gelir kardeşimevet haberin kıyısında köşesinde yazıyordu![]()
inşallah gelir kardeşimevet haberin kıyısında köşesinde yazıyordu![]()
güncellemeyi Henüz yüklemeyen C6-01 kullanıcıları Eğer nokia suite ile yüklerseniz bir sürü hata veriyor . NOKiA C6-01 için tek çare şimdilik FLASH olarak atmak. Hani boşuna zaman kaybetmeyin diye belirteyim dedim. şu an FLASH olarak attım ..her şey tümü sil baştan Fabrikasyon oldu. bir sorun yok .
inşallah gelir kardeşim
inşallah abi...

ne gibi hatalar? ben telefon üzerinden sorunsuz güncelledim

gelmezsede (ç)alıntı yaparız![]()

nokia suite ile yüklemiştimde , ovi mağaza hiç çalışmıyordu. birde hiç bir uygulma yüklenmedi. telefonda sürekli kitlenip kendi kendine tuş takımı (telefon arama) moduna geçiyordu. hatta nokia suite üzerinden bile hiç bir şey yüklenmiyordu. FLASH olarak atınca bütün sorunlar bitti. biraz daha deneyelim bakalım![]()

güncellemeyi Henüz yüklemeyen C6-01 kullanıcıları Eğer nokia suite ile yüklerseniz bir sürü hata veriyor . NOKiA C6-01 için tek çare şimdilik FLASH olarak atmak. Hani boşuna zaman kaybetmeyin diye belirteyim dedim. şu an FLASH olarak attım ..her şey tümü sil baştan Fabrikasyon oldu. bir sorun yok .

bu güncellemeyi n8 e telefondan veya suitten yükleyen varmı acaba hala anlamış değilim?
bu güncelleme şu am her tele geldimi herkes güncelledimi yoksa benim gibi varmı güncelleyemeyen
bu güncelleme şu am her tele geldimi herkes güncelledimi yoksa benim gibi varmı güncelleyemeyen
bazı telefonların hala gelmemiş ben suitten güncelledim sorun çıkarıyor tel donuyor şimdide flash atacam bide öyle deneyeim bakalımbu güncellemeyi n8 e telefondan veya suitten yükleyen varmı acaba hala anlamış değilim?
bana da gelmedi