Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

chokkaya78

chokkaya78

Üye
valla bende smartintaler hata verdi

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Upload tamamlandı. E7 kullanıcılarına keyifli kullanımlar. Bu arada tüm ses kodeklerini 808 den aldım yine. Dolby ile birlikte oldukça farketti. Kendi kulaklığı bile çok iyi bass veriyor. Ama ben philips'in she-9500 kulakiçi olanı kullanıyorum. Bass da bir numara.

chokkaya78

chokkaya78

Üye
inmediğini söylemedim smart instaler yüklemeyi tamamlamıyor

nosferattu

Üye
soru soruyorum kimse cevap yazmıyor.Arkadaşlar telden güncelleme yapılıyormu ben yapamadım.Hiçbir güncelleme yok diyor.Gelmedimi tele anlamadım bi cvp verib lütfen

asrabi

asrabi

Üye
mesajlarda simge eklerken gecikme süresi yine aynı valla belco ustanın cfw kral bu güncellemeden

- - - Eklendi - - -

soru soruyorum kimse cevap yazmıyor.Arkadaşlar telden güncelleme yapılıyormu ben yapamadım.Hiçbir güncelleme yok diyor.Gelmedimi tele anlamadım bi cvp verib lütfen

evet telden güncelleme yapılıyor

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Yine telefonu garantiye gönderdim güncelleme gelmiş iyi mi :D Belle çıktığında da olmuştu bu Nokia telefonumun bozulmasını mı bekliyo güncellemeler için :D

emreli01

emreli01

Üye
nokia nden bizi 680 mhz bıraktı .s c7 kullanıcısı olarak garipsiyorum açıkçası

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Nokia suite üzerinden bakın bir de. Olmadı flash atarak yükleyebilirsiniz.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar ben naviden tüm dosyaları indirerek flasladım,sonra tekrar kurtuluş40 cfw sine döneyim dedim mümkün olmadı,oysa ben onlarca kere downgrade ile annaya veya çeşitli sürümlere geçiş yapmıştım.bugece hangi yöntemi denediysem dönemedim,mecburen bu sürümde kaldım.alışmaya çalışacam belkide iyidir:)

karasahinemre

Üye
n8 için bi çalşma yapacağım ama task maneger ve klavye için hata vermeyen dosylar var onları bulamıyorum bir türlü

doctorrr

doctorrr

Üye
Arkadaşlar ben naviden tüm dosyaları indirerek flasladım,sonra tekrar kurtuluş40 cfw sine döneyim dedim mümkün olmadı,oysa ben onlarca kere downgrade ile annaya veya çeşitli sürümlere geçiş yapmıştım.bugece hangi yöntemi denediysem dönemedim,mecburen bu sürümde kaldım.alışmaya çalışacam belkide iyidir:)

bende en yüksek sürüm neyse onu hiçbir şekilde düşüremiyorum:(

doctorrr

doctorrr

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı

nosferattu

Üye
yapamıyorum maalesef yeni format attım gene olmadı *#0000# den yapıyorum hiçbir güncelleme yok diyor kardeş valla anlamadım başka ne çaresi var güncellemek için

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
yapamıyorum maalesef yeni format attım gene olmadı *#0000# den yapıyorum hiçbir güncelleme yok diyor kardeş valla anlamadım başka ne çaresi var güncellemek için

nokia destek hattını arayın

doctorrr

doctorrr

Üye

nosferattu

Üye
bu güncelleme şu am her tele geldimi herkes güncelledimi yoksa benim gibi varmı güncelleyemeyen

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

evet haberin kıyısında köşesinde yazıyordu :hmmm
[/SIZE]
[/QUOTE]

Haber benden çıktı fakat kaldırdım şuan, net bir durum yok...

- - - Eklendi - - -

Konuya güncelleme ile ilgili 3 yeni video ekledim, yenilikleri merak edenler izleyebilir...
[/COLOR][/FONT]

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

Üst Alt