soru soruyorum kimse cevap yazmıyor.Arkadaşlar telden güncelleme yapılıyormu ben yapamadım.Hiçbir güncelleme yok diyor.Gelmedimi tele anlamadım bi cvp verib lütfen
soru soruyorum kimse cevap yazmıyor.Arkadaşlar telden güncelleme yapılıyormu ben yapamadım.Hiçbir güncelleme yok diyor.Gelmedimi tele anlamadım bi cvp verib lütfen

Arkadaşlar ben naviden tüm dosyaları indirerek flasladım,sonra tekrar kurtuluş40 cfw sine döneyim dedim mümkün olmadı,oysa ben onlarca kere downgrade ile annaya veya çeşitli sürümlere geçiş yapmıştım.bugece hangi yöntemi denediysem dönemedim,mecburen bu sürümde kaldım.alışmaya çalışacam belkide iyidir![]()

n8 için bi çalşma yapacağım ama task maneger ve klavye için hata vermeyen dosylar var onları bulamıyorum bir türlü
Bu sürümden önce bende böyle bir sorun olmuyordu,istediğim sürüme düşürüp istediğime çıkarırdım
bende en yüksek sürüm neyse onu hiçbir şekilde düşüremiyorum![]()
Bu sürümden önce bende böyle bir sorun olmuyordu,istediğim sürüme düşürüp istediğime çıkarırdım

ynsemrekose;5176512] gökçen abi fp2 nin lite sürümünüde alıcaz sonra yok![]()
yapamıyorum maalesef yeni format attım gene olmadı *#0000# den yapıyorum hiçbir güncelleme yok diyor kardeş valla anlamadım başka ne çaresi var güncellemek için
"E=ynsemrekose;5176512]
ooooo abi yapmışın yine
- - - Eklendi - - -
gökçen abi fp2 nin lite sürümünüde alıcaz sonra yok![]()

cidden mi?[/I]
[/SIZE][/QUOTE]