Bessonnitsa
Üye
BİLGİLER VE YENİLİKLER
-Müzik çalar 17.1.14 sürümüne güncellenmiş. Sorunsuz çalışıyor. Dolby ise bu güncellemede yok.
Aceba Dolby'nin eksikliği belli olur mu, yani ses kalitesi azalır mı?
BİLGİLER VE YENİLİKLER
-Müzik çalar 17.1.14 sürümüne güncellenmiş. Sorunsuz çalışıyor. Dolby ise bu güncellemede yok.
birde navifirm de ben yeni guncellemeyi goremedim ?*#0000# tuşlayarak ürün kodunu ver söyleyeyim...
uygulamalar yedeklenir ve daha sonra tekrar yüklenir, unsigned uygulamalar varsa çalıştıramazsın, o yüzden tekrar hacklemen gerekir,
güncelledim. vatana millete hayırlı olsun![]()
hayırlı olsunnavi'de var yukarı resim ekledim...birde navifirm de ben yeni guncellemeyi goremedim ?
su an ukraynadayim. siteden ogrenip tr ye cevirmistim. peki ben simdi guncellemeyi yine navifirmden indirip phoenix le yuklesem telefona programlar silinecekmi yine???
dostum ukrayna dil kodu bu, hiç tavsiye etmem türkçe dosyaları flash'la...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-m...yapimi-by-dustojnik-7-688011.html#post5176200birisi bana refresh hack linki verebilir mi ?
flash attığın an hiç bir uygulama kalmaz kardeşim...su an ukraynadayim. siteden ogrenip tr ye cevirmistim. peki ben simdi guncellemeyi yine navifirmden indirip phoenix le yuklesem telefona programlar silinecekmi yine???
notlar, rehber, takvim uygulamarı dahil tamamı silinir telefondan.hiç güncelleme derim.Notlar silinmese güncelleyeceğim ama birde aşırı bir fark yok gibi.
rica ederim
Aceba Dolby'nin eksikliği belli olur mu, yani ses kalitesi azalır mı?
yüklediğin bir uygulamadan olabilir...selam şubattan beri reset atmayan telefon dünden beri 3 kere dondu . Ilkinde pili çıkardım diğer ikisinde bekledim kendi reset attı. Neden olduğunu bilen var mi?
flash attığın an hiç bir uygulama kalmaz kardeşim...notlar, rehber, takvim uygulamarı dahil tamamı silinir telefondan.

Farkları olarak widget falan var ama görsel olarak halen bellehiç güncelleme derim.

aynen, widget'lerin bir çoğu zaten forumda bulunuyor... Hackli bir belle 111.30... bu güncellemeye on basar.Farkları olarak widget falan var ama görsel olarak halen belle![]()
Bunu yaptılarsa yakında yine farklı yenilikler yapıcakları tutabiliraynen, widget'lerin bir çoğu zaten forumda bulunuyor...

yazılımı yükledikten sonra mutlaka fabrika ayarları yapmanızı öneririm sonra pili çıkarıp yeniden takın yeni menü gelmesi gerekir.yedeklemeyide tekrar gönderin bu kadar kolay