Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
BİLGİLER VE YENİLİKLER

-
Müzik çalar 17.1.14 sürümüne güncellenmiş. Sorunsuz çalışıyor. Dolby ise bu güncellemede yok.

Aceba Dolby'nin eksikliği belli olur mu, yani ses kalitesi azalır mı?

MaxiZombie

MaxiZombie

Üye
birisi bana refresh hack linki verebilir mi ?

onuc0bir

onuc0bir

Üye
*#0000# tuşlayarak ürün kodunu ver söyleyeyim...

uygulamalar yedeklenir ve daha sonra tekrar yüklenir, unsigned uygulamalar varsa çalıştıramazsın, o yüzden tekrar hacklemen gerekir,
birde navifirm de ben yeni guncellemeyi goremedim ?

onuc0bir

onuc0bir

Üye

dostum ukrayna dil kodu bu, hiç tavsiye etmem türkçe dosyaları flash'la...

su an ukraynadayim. siteden ogrenip tr ye cevirmistim. peki ben simdi guncellemeyi yine navifirmden indirip phoenix le yuklesem telefona programlar silinecekmi yine???

escape72

escape72

Üye
belle refresh kasiyor telefonu neyden olabilir arkadaşlar telefonda donma oluyor

night_jack

night_jack

Üye
Notlar silinmese güncelleyeceğim ama birde aşırı bir fark yok gibi.

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
su an ukraynadayim. siteden ogrenip tr ye cevirmistim. peki ben simdi guncellemeyi yine navifirmden indirip phoenix le yuklesem telefona programlar silinecekmi yine???
flash attığın an hiç bir uygulama kalmaz kardeşim...:( notlar, rehber, takvim uygulamarı dahil tamamı silinir telefondan.

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir

M..T

Üye
selam şubattan beri reset atmayan telefon dünden beri 3 kere dondu . Ilkinde pili çıkardım diğer ikisinde bekledim kendi reset attı. Neden olduğunu bilen var mi?

doomstime

doomstime

Üye
yazılımı yükledikten sonra mutlaka fabrika ayarları yapmanızı öneririm sonra pili çıkarıp yeniden takın yeni menü gelmesi gerekir.yedeklemeyide tekrar gönderin bu kadar kolay

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
selam şubattan beri reset atmayan telefon dünden beri 3 kere dondu . Ilkinde pili çıkardım diğer ikisinde bekledim kendi reset attı. Neden olduğunu bilen var mi?
yüklediğin bir uygulamadan olabilir...

onuc0bir

onuc0bir

Üye
flash attığın an hiç bir uygulama kalmaz kardeşim...:( notlar, rehber, takvim uygulamarı dahil tamamı silinir telefondan.

yine bi geceyi sabaha cikartacagiz o zaman . arkadasin dedigi gibi notlar programlar silinmese :(:(:(
ustad cok tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: night_jack

M..T

Üye
yazılımı yükledikten sonra mutlaka fabrika ayarları yapmanızı öneririm sonra pili çıkarıp yeniden takın yeni menü gelmesi gerekir.yedeklemeyide tekrar gönderin bu kadar kolay

Yeni menü derken menüde ne değişiklik var

Üst Alt