Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

mesut1979

Üye
tarayıcı ? hız? bunlarda iyileşti

tarayci hala opera gibi degil hizli ama kasmalar yine cok oluyor dün hürriyete bakarkene 2 sefer takildi bataryayi cikarmak zorunda kaldim, menülerde asagi yukari kaydirmalardaki takintilar hala var bir degisiklik yok.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yükledim ama pişman oldum şuan Kurtuluş40 a geri dönüyorum.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
babamın telefonuna yükledim yazılımı N8'e gözüme çarpan tek yenilik tarayıcının bir parça hızlanmış olması..o da bir parça..gerisi aynı.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979

ozgurde

Üye
navide türkiye C7 için sadece
059B5P6: euro2_turkey_mahogany_brown
var bizim telefonlar için henüz naviye gelmemiş.
cihaz üzerinden güncelleme yapıyorum.bakalım nasıl

chokkaya78

chokkaya78

Üye
arkadaşlar belle refresh i hacklersenixz mağazadan hiçbir uygulama yükleyemzsiniz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar belle refresh i hacklersenixz mağazadan hiçbir uygulama yükleyemzsiniz
Mağazadaki uygulamaların hemen hemen hepsi maxicep'te var zaten, o yüzden sorun olmaz diye düşünüyorum... :D

anadolumm

Üye
niyeti bozdum arkadaşlar. güncelliyorum

onuc0bir

onuc0bir

Üye
ya arkadaslar 30 a yakin program yuklu bende hemen hemen. bide tel ruscaydi. tr ye kendim cevirdim. daha once forumda bir yerde gormustum orjinal diline doner diye.kesin olarak bilmek istiyorum simdi ovi suitten guncelleme yaparsam telefonum ruscaya mi doner. birde ben bu guncellemeyi yaparsam bu programlarin hepsini tekrarmi yuklemem gerekir ????:ağlarım: merakta var simdi guncelleme yapmaya :aha::aha: cevap verecek arkadaslara tesekkur ederim simdiden.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

karasahinemre

Üye
hack avkon sağlam çalışıyor tema efektine bakıyorum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ya arkadaslar 30 a yakin program yuklu bende hemen hemen. bide tel ruscaydi. tr ye kendim cevirdim. daha once forumda bir yerde gormustum orjinal diline doner diye.kesin olarak bilmek istiyorum simdi ovi suitten guncelleme yaparsam telefonum ruscaya mi doner. birde ben bu guncellemeyi yaparsam bu programlarin hepsini tekrarmi yuklemem gerekir ????:ağlarım: merakta var simdi guncelleme yapmaya :aha::aha: cevap verecek arkadaslara tesekkur ederim simdiden.
*#0000# tuşlayarak ürün kodunu ver söyleyeyim...

uygulamalar yedeklenir ve daha sonra tekrar yüklenir, unsigned uygulamalar varsa çalıştıramazsın, o yüzden tekrar hacklemen gerekir,

• Beğen
Tepkiler: onuc0bir
onuc0bir

onuc0bir

Üye
*#0000# tuşlayarak ürün kodunu ver söyleyeyim...

uygulamalar yedeklenir ve daha sonra tekrar yüklenir, unsigned uygulamalar varsa çalıştıramazsın, o yüzden tekrar hacklemen gerekir,

urun kodu 059c3x9 bu.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR

anadolumm

Üye
güncelledim. vatana millete hayırlı olsun :D

devil____boy

Üye
c7 kullanıp güncelleyen arkadaş varsa ayarlar kısmına ait bir ekran görüntüsü koyabilir mi acaba :megafon:

Üst Alt