Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
lütfen konu dağılmasın arkadaşlar.

İşlemci hala 680 büyük ihtimalle ama bunu nasıl kesinleştiririz fikrim yok.

Site güncellendiği zaman öğrenebiliriz.

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Yükleyenler memnunlarmı acaba,sorun varmı mevcut bilinen cfw lere göre stabilliği nasıl acaba,son sorum tavsiye edermisiniz.

Gayet hızlı ve stabil. Ancak hack için rompatcher kurman gerekir.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ben beğenmedim. :(

codblackops2

codblackops2

Üye
donanımsal bir artış oldumu bu güncelleme ile?

hakan_710

hakan_710

Üye
donanımsal bir artış oldumu bu güncelleme ile?
evet c6-01 lere hdmi girişi falan geldi.... yazdığın kelimelere dikkat ettin mi hiç acaba??

ek olarak; yazılım editlenmiyor falan diyenler vardı.şuan gereksiz dilleri ve uygulamaları çıkardım, fp1 multitasking'i ekledim. hiç bir hata gözükmüyor son kontrolleri ve eklemeleri yapıp c6-01 için en kısa zamanda orjinale en yakın fw olarak yayınlayacağım isteyenler imzamdaki konuyu takip edebilir

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
doctorrr

doctorrr

Üye
evet c6-01 lere hdmi girişi falan geldi.... yazdığın kelimelere dikkat ettin mi hiç acaba??

ek olarak; yazılım editlenmiyor falan diyenler vardı.şuan gereksiz dilleri ve uygulamaları çıkardım, fp1 multitasking'i ekledim. hiç bir hata gözükmüyor son kontrolleri ve eklemeleri yapıp c6-01 için en kısa zamanda orjinale en yakın fw olarak yayınlayacağım isteyenler imzamdaki konuyu takip edebilir

bekliyoruz...

codblackops2

codblackops2

Üye

Donanımdan anlayışınız bu mu?
Ram'den bahsediyordum.Veya işlemcı hızından.

- - - Eklendi - - -

öööyle şehir efsaneleri var bizde bekliyoruz açıklamayı :)

gözle görülür bir hız artışı var mı peki? :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Konuyla alakasız mesajlar silindi. Arkadaşının kendi nickiyle girdiğini iddia edip, hakaretlerde bulunan üyemiz 1 ay siteden uzaklaştırıldı. Keyifli forumlar. :oke:

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede ve ANIL
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben şuan Kurtuluş40 final cfw yi kullanıyorum,bu sürüme geçmemi tavsiye edermisiniz,flash atmak sorun değilde şu ayarlar programlar vs yokmu bilirsiniz işte,değermi diye çekincelerim var çünkü orjinal yazılımlar biraz sıkıcı oluyorda.ayrıca cevap yazarak yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler

benighted

benighted

Üye
bende an itibari ile güncellemeyi yapmış bulunmaktayım .önce soft format daha sonra yazılım tekrer yükleme ve refresh güncellemesi hiç bir sorun bulunmamakta
tarayıcıdaki kasıılmalar neredeyse en aza indirgenmiş sosyal eskisine göre daha iyi ev ekranı geçişleri gayet hızlı ancak menüde aşağı doğru ierken hafif kasılmalar oluyor onuda isterseniz klasörlendirme yaparak halledebilirsiniz.ilk izlenimlerim bunlar arkadaşlar. iyi formlar herkese.

• Beğen
Tepkiler: codblackops2
doctorrr

doctorrr

Üye
Ben şuan Kurtuluş40 final cfw yi kullanıyorum,bu sürüme geçmemi tavsiye edermisiniz,flash atmak sorun değilde şu ayarlar programlar vs yokmu bilirsiniz işte,değermi diye çekincelerim var çünkü orjinal yazılımlar biraz sıkıcı oluyorda.ayrıca cevap yazarak yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler
değmez abi kal bence :)

doctorrr

doctorrr

Üye
ya işte işlemcinin 1ghz e overclock edildiği söyleniyor ama bana pek inandırıcı gelmedi çünkü 1ghz lik 701 700 bile 1.3 ghz e overclock edildiğinde hissedilir hız artışları olmuştu dediklerine göre ama bunda yok sadece ufak buglar giderilmiş :)

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim
telefonun ne zaman çöker kullanılmaz hale gelir :Do zaman geç abi öyle göz dolduracak değişmeler gelişmeler yok :evet:

Üst Alt