ANIL
Admin
lütfen konu dağılmasın arkadaşlar.
İşlemci hala 680 büyük ihtimalle ama bunu nasıl kesinleştiririz fikrim yok.
Site güncellendiği zaman öğrenebiliriz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
lütfen konu dağılmasın arkadaşlar.
İşlemci hala 680 büyük ihtimalle ama bunu nasıl kesinleştiririz fikrim yok.
Yükleyenler memnunlarmı acaba,sorun varmı mevcut bilinen cfw lere göre stabilliği nasıl acaba,son sorum tavsiye edermisiniz.
n'oldu?
niye abi güzelben beğenmedim.![]()

n'oldu?
bilmem içimden geldi

öööyle şehir efsaneleri var bizde bekliyoruz açıklamayıdonanımsal bir artış oldumu bu güncelleme ile?

evet c6-01 lere hdmi girişi falan geldi.... yazdığın kelimelere dikkat ettin mi hiç acaba??donanımsal bir artış oldumu bu güncelleme ile?
bekliyoruz...evet c6-01 lere hdmi girişi falan geldi.... yazdığın kelimelere dikkat ettin mi hiç acaba??
ek olarak; yazılım editlenmiyor falan diyenler vardı.şuan gereksiz dilleri ve uygulamaları çıkardım, fp1 multitasking'i ekledim. hiç bir hata gözükmüyor son kontrolleri ve eklemeleri yapıp c6-01 için en kısa zamanda orjinale en yakın fw olarak yayınlayacağım isteyenler imzamdaki konuyu takip edebilir
evet c6-01 lere hdmi girişi falan geldi.... yazdığın kelimelere dikkat ettin mi hiç acaba??
ek olarak; yazılım editlenmiyor falan diyenler vardı.şuan gereksiz dilleri ve uygulamaları çıkardım, fp1 multitasking'i ekledim. hiç bir hata gözükmüyor son kontrolleri ve eklemeleri yapıp c6-01 için en kısa zamanda orjinale en yakın fw olarak yayınlayacağım isteyenler imzamdaki konuyu takip edebilir
öööyle şehir efsaneleri var bizde bekliyoruz açıklamayı![]()

biraz
Donanımdan anlayışınız bu mu?
Ram'den bahsediyordum.Veya işlemcı hızından.
- - - Eklendi - - -
gözle görülür bir hız artışı var mı peki?![]()

değmez abi kal benceBen şuan Kurtuluş40 final cfw yi kullanıyorum,bu sürüme geçmemi tavsiye edermisiniz,flash atmak sorun değilde şu ayarlar programlar vs yokmu bilirsiniz işte,değermi diye çekincelerim var çünkü orjinal yazılımlar biraz sıkıcı oluyorda.ayrıca cevap yazarak yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler

Teşekkür ederim
değmez abi kal bence![]()
ya işte işlemcinin 1ghz e overclock edildiği söyleniyor ama bana pek inandırıcı gelmedi çünkü 1ghz lik 701 700 bile 1.3 ghz e overclock edildiğinde hissedilir hız artışları olmuştu dediklerine göre ama bunda yok sadece ufak buglar giderilmiş
iyi bakalım![]()

telefonun ne zaman çöker kullanılmaz hale gelirTeşekkür ederim
o zaman geç abi öyle göz dolduracak değişmeler gelişmeler yok 
donanımsal bir artış oldumu bu güncelleme ile?