ANIL
Admin
Sorumu cevaplayacak yok mu ?
Uyumsuzluk olabilir... En iyisi soft format atıp flash atarak yüklemeniz.
Sorumu cevaplayacak yok mu ?
Tarayıcıdan Facebook'a girdiğinizde direkt touch.facebook mu açılıyor? Yeni nesil telefonlarda o şekilde ya o yüzden sordum.
C6-01 de mağaza çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz
ben faruk değilim arkadaşıyım sırf bu konuda yardım almak için girdim![]()
konuna bkarsanhttp://www.maxicep.com/symbian-3-ya...urduk-ama-artik-magaza-calismiyor-688291.htmlben faruk değilim arkadaşıyım sırf bu konuda yardım almak için girdim![]()
Beyler şu konuya açıklık getirelim sosyal uçuyor mu kasıyor mu ?![]()
Arkadaşlar Bende C6-01 Yükledim , Hatta Tekrar Tekrar Yükledim.çünkü hep hata verdi. NOKİA MAĞAZA artık hiç bağlanmıyor. ESKİ YAZILA DÖNMEK İSTİYORUM ACABA BENİM GİBİ HATA YAŞAYANLAR VARMI ?
abi ilk önce kartı biçimlendirsin hard format atsın yeni yükleyecekler sonra flash atsın mis gibi olsun ben öyle yaptım şuan sorun yaşamıyorumGelen yazılar üzerine bende kontrol ettim. Nokia Mağaza konusunda bende sıkıntı yok, giriyor.

bak kartı biçimlendir hard format at sonrada flash ataynı hatayı bende yaşıyorum ama ilgilenen arkadaş yok son sürüm mağazayı kuruyorum ama yine aynı soft attım yine aynı
orjinal kullananlar için gayet yararlı bi' iyileştirme...Yükleyenler memnunlarmı acaba,sorun varmı mevcut bilinen cfw lere göre stabilliği nasıl acaba,son sorum tavsiye edermisiniz.