Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

famemonster16

famemonster16

Üye
Tarayıcıdan Facebook'a girdiğinizde direkt touch.facebook mu açılıyor? Yeni nesil telefonlarda o şekilde ya o yüzden sordum.

farukbekl

farukbekl

Üye
C6-01 de mağaza çalışmıyor yardımcı olabilir misiniz

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
iphone daki gibi olsa facebook sitesine girdiğimizde çevrim içi olan kişiler telefondan girdiğimizi anlasalar süper olurdu. :) :)

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Benim N8 güncellemeyi bulamıyor zaten gerekde yok refreshden cacık olmaz bi müzik çalar için hack vs herşeyden geçmek lazım uğraşmaya değmez mantıklı bi şey ne zaman gördük ki nokia'dan şimdi görelim ...

vsamanci

vsamanci

Üye
ya n8 e ne zaman gelio hala bişi bulamadı ?

msy2017

msy2017

Üye
*#0000# den kontrol etmek için bir ayar filan yapmak gerekiyor mu ben de hala yok da.

Fikotr74

Üye
Arkadaşlar Bende C6-01 Yükledim , Hatta Tekrar Tekrar Yükledim.çünkü hep hata verdi. NOKİA MAĞAZA artık hiç bağlanmıyor. ESKİ YAZILA DÖNMEK İSTİYORUM ACABA BENİM GİBİ HATA YAŞAYANLAR VARMI ?

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Gelen yazılar üzerine bende kontrol ettim. Nokia Mağaza konusunda bende sıkıntı yok, giriyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Arkadaşlar Bende C6-01 Yükledim , Hatta Tekrar Tekrar Yükledim.çünkü hep hata verdi. NOKİA MAĞAZA artık hiç bağlanmıyor. ESKİ YAZILA DÖNMEK İSTİYORUM ACABA BENİM GİBİ HATA YAŞAYANLAR VARMI ?

flaşla yüklemeyi dene.

• Beğen
Tepkiler: Fikotr74
doctorrr

doctorrr

Üye
Gelen yazılar üzerine bende kontrol ettim. Nokia Mağaza konusunda bende sıkıntı yok, giriyor.
abi ilk önce kartı biçimlendirsin hard format atsın yeni yükleyecekler sonra flash atsın mis gibi olsun ben öyle yaptım şuan sorun yaşamıyorum :)

doctorrr

doctorrr

Üye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yükleyenler memnunlarmı acaba,sorun varmı mevcut bilinen cfw lere göre stabilliği nasıl acaba,son sorum tavsiye edermisiniz.

emreli01

emreli01

Üye
beyler konuyu dağıtmayın
bu işlemci konusunda bilgi edinen olmadı mi halen 680 mi

doctorrr

doctorrr

Üye
msy2017

msy2017

Üye
lütfen konu dağılmasın arkadaşlar.

İşlemci hala 680 büyük ihtimalle ama bunu nasıl kesinleştiririz fikrim yok.

Üst Alt