ANIL
Admin
hangisine baktıysam link ölü indiremedim
son sürüm burada http://www.maxicep.com/modifikasyon...vice-software-2012-24-000-48366-a-684860.html
hangisine baktıysam link ölü indiremedim
hangi sürümü istiyorsun? link veriyim![]()
hangi sürümü istiyorsun? link veriyim![]()
en son hangisiyse onu ver
- - - Eklendi - - -
en son hangisiyse onu ver

ram olayı var abi1 ghz olmamış. TinTin i açamadı.

evet yapıcak bişey yokyahu hic biriniz guncellemedi mi? 2 defa sordum olu taklidi yapmayin lutfen.
sosyal aglar ve nokia chat hala asiri yavas mi?

s 3 modlama bölümünde var
Diğerlerinden Farkı Ne Anıl Bunun? Yani 58 le 1511 in Farkı?

ben?
- - - Eklendi - - -
html5 sonuçlarına bakmanı istiyorum sadece...
1-2 sayfaya bakmam gerekti beklettim biraz
E6'nın ekran çözünürlüğü ve Nokia500'ün donanımı farklı olduğu için gerekli ek optimizasyonlar nedeniyle gecikecekmiş. İçerik olarak ne gibi farklar olur onunla ilgili bir bilgi yok şuan.
Çok Teşekkür Ederim
Önemli Değil KardeşimÇok Teşekkür Ederim
![]()
yani sadece sana şunu söyleyeyim 7.4 ile belcodaki 8.3 aynı sadece biraz makyajlanmış ve belle refresh ede aynı şekilde modlamalar yapılınca o tarayıcıdan kat kat daha iyi performans verecektir ki ben şuan orjinal kullanıyorum ve tarayıcıda hiçbir sıkıntı yok
sonuçla bir işim yokki kastıktan sonra html 15 olsa ne yazar takılmasın yeter bana.

Rica ederim, bilgiyi buradan aldım bu aradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hem Sorunlar Pürüzler Çözülür O Vakte Kadar
yani sadece sana şunu söyleyeyim 7.4 ile belcodaki 8.3 aynı sadece biraz makyajlanmış ve belle refresh ede aynı şekilde modlamalar yapılınca o tarayıcıdan kat kat daha iyi performans verecektir ki ben şuan orjinal kullanıyorum ve tarayıcıda hiçbir sıkıntı yok![]()

yine belco ve hakan
olabilir ama kim yapacak![]()

Sorumu cevaplayacak yok mu ?