Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

Sponsorlu Bağlantılar

Umut

Umut

Üye
Tarayıcıdan ben de memnun kalmadım. Bence Belle'deki daha iyiydi.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Belco cfw'de aynı tarayıcı vardı zaten hatta belcodakinde modlarda vardı operadan hızlı geldi bana hatta refreshinki o kadarda değil :D

azrock

azrock

Üye

şey diyecektim hafıza akrtını çıkar da öyle kullan :ehe ama şimdi 340 mb neyine yetecek :dry:

Hard format attım şimdi. Hafıza kartını çıkardım telefon cok iyi ama HER ŞEY gitti. Menüde bir şey kalmadı.

Hard format iste adı üstünde. :D

m.veli

Üye
bende n8 var ovi suitte güncelleme gözükmüyo

doctorrr

doctorrr

Üye

Hard format attım şimdi. Hafıza kartını çıkardım telefon cok iyi ama HER ŞEY gitti. Menüde bir şey kalmadı.

Hard format iste adı üstünde. :D
:P: bende ilk öyle kullanıyım dedim içime sinmedi ben böyle iyiyim sıkıntı yok :D

asrabi

asrabi

Üye
ya biri cevap versin mcard.fspx ile kurunca ne fark var kurmayınca ne fark var hafıza kartına katkısı nedir o dosyanın ?

codblackops2

codblackops2

Üye

yok hani eskisi gibi cinnet geçirmiyor phonedog a falan girdim bende :hmmm :D

Opera minide kasma olmuyor masaüstünde ama opera mobile...:haha:

siz şikayetçiymişsiniz bi de beni düşünün opera mobilede maxicep masaüstü görünüm :D

asrabi

asrabi

Üye

Maxicep hariç diğer sitelerde sorun yok. Genel olarak hızlı.

şu siteyi denesene bi telefondan metoroliji sitesi bu hiç kasmıodu güncellemeden sonra bu site bile aşırı kasıyor aşağı inerken

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
FP1'den daha güncel bir tarayıcınız olmuş hayırlı olsun cümleten hepinize gelen yenilikler hoş ve sisteminizin adı sanırım artık ikinci nesillerdeki gibi olmuş yani "Symbian Belle" değil "Nokia Belle" olmuş :oke:

m.veli

Üye
güncelleme bende niye gözükmüyo

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
şu siteyi denesene bi telefondan metoroliji sitesi bu hiç kasmıodu güncellemeden sonra bu site bile aşırı kasıyor aşağı inerken

Evet bundada aynı sorun var. Giriş hızında problem yok. Kısaca tarayıcı hızlanmış ama tam olarak kullanamıyoruz.

doctorrr

doctorrr

Üye

Opera minide kasma olmuyor masaüstünde ama opera mobile...:haha:

siz şikayetçiymişsiniz bi de beni düşünün opera mobilede maxicep masaüstü görünüm :D
:P: bekliyoruz seni de :D

- - - Eklendi - - -

FP1'den daha güncel bir tarayıcınız olmuş hayırlı olsun cümleten hepinize gelen yenilikler hoş ve sisteminizin adı sanırım artık ikinci nesillerdeki gibi olmuş yani "Symbian Belle" değil "Nokia Belle" olmuş :oke:
sağolasın abi fp2 nin lite sürümünüde alıcaz inşallah :D

Üst Alt