Vay arkadaş anca tarayıcı da tarayıcı millet uçmuş yahu :O
Kardeşim aldın kurdun Opera Mini tarayıcıyı bak nasıl uçuyor telefon. Vay arkadaş milletin derdine bak yav, biz artık şu windows'u getirsinler diye bekliyoruz ama hala millet tarayıcıda ya.. Androidli bi telefon alında bakın bakalım. C7 var benim aslan gibi telefon hertürlü modifiyesini deyaptık ama ancak başedebiliyoruz fabrika çıkışı androidlerle.. Canon 60d makinemi alayım direct istikamet iPhone Abi saygılar..
Özür dilerim ben yanlış anlamışım, evet söylediğin gibi klavye açıkken ara iconuna tıkladığımda oturum açın'a tıklamış gibi algılıyor, klavye kapalı konumda direk arama yapıyor. Haklısın...
şimdi gücnellemeleri kontrol ettim n8lere müzk çalar ve ajanda güncellemesi gelmiş demekki nokia n8lere refreshi parça parça gönderiyor yklüyorum şimdi
şimdi gücnellemeleri kontrol ettim n8lere müzk çalar ve ajanda güncellemesi gelmiş demekki nokia n8lere refreshi parça parça gönderiyor yklüyorum şimdi
evet orjinal sürüm kullanıyorum belle güncellemsi yüklü. refresh güncellemesi çıktığından beri n8e format attım güncellemenin gelmesini bekledim ancak şimdi bunlar gelebildi
ben şimdi çıkanı qt güncellemesini yükledim mağaza açılmıyordu tekrar kaldırdım ntquin guard programıyla şimdi açılıyor sorun yok yani çıkarsa da yüklemeyin
arkadaşlar c7 ye en son güncellemeyi defalarca flash attım fakat Giriş yüklenmiyor. Şu nerede olduğumuzu haritadan bulup paylaşan uygulama. Sizde mevcutmu?