Belle Refresh 111.040.1511 Güncelleme Çıktı! Bilgiler burada!

serinaga

Üye
Benim telde hackli, halen görmüyor idi, bir daha bakiim, halen yok ağa ...

MaxipmaN

Üye
telefondan kontrol ediyorsunuz değil mi?

PYTHONs

Üye
Görünüm olarak 274 megabyte lık bir değişiklik yok gibi. Sanırım görünüm değilde içinde değişiklikler çok bende indirdim dün fena değil sonunda hatırladı 1. nesilleri nokia .

bugün müş tem. aradı telefondan bakılacakmış güncelleme

nokia için orhan gencebaydan yazıklar olsun diyorum..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cngzgk47

Üye
merhaba arkadaşlar c6-01 im refresh güncellemesinden sonra kendi internet tarayıcısından internete girdiğim zaman telefon donuyo bataryayı sökmek zorunda kalıyorum soft format attım olmadı , hard format attım yine olmadı , acaba hackli diyemi böyle oluyo dedim yine format attım hacklemeden denedim yine kilitlenip donuyo bunun bi çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
bellede html5 desteğide yüklemiştim ne güzel gidiyodu nerden yükledim bu refreshi
bu refreshi silmenin bi yolu yokmu

Tepkiler: Fikotr74

refreshte sorunlu ya opera kullan ya da eski sürüme dön

Bu konuyu facebook ve twitterdan daha çok ziyaret ediyorum... güncelleme çıkana kadar da devam edecek heralde

Fikotr74

Üye

Benim telefon HACK Lİ DEĞİL ,AMA Aynı sorunları bende yaşıyorum. C6-01 Belle Fresh Güncel Yazılımını flash ile atmak zorunda kaldım . o sorunlar bendede var malesef. . Nokia yı Aradım"- Buna Yeni Çözümler Arıyoruz. belki Yeni bir Yazılımlada da Halletme yoluna gidilebilir.." dedi. Ama Şu anki belle Fresh in "Eksi" leri "Artı" sından çok Daha Fazla gibi Kanımca.

ssuu18

Üye
benim tel hackli değil bende gözükmüyo güncelleme..?

- - - Eklendi - - -

nokıanın sitesinde destek bölümünde telefonunuz için en son sürüm belle reflesh diyo ama suite de telefonda gözükmüyo güncelleme neden olabilir..?

cevaplar için teşekkürler arkadaşlar bende şüphelendim yani biraz bir çok çıkan arkadaş olunca bende mi bi sorun var diye acaba neyse bekleriz artık daha ne yapalım gelsinde telefondan günlük bakmaya devam çıkana kadar...

okangrdl

Üye
refresh`ten sonra mesaj gondermede sikinti yasayip duzelten varsa paylassin tel.de hack yok c6-01

s.a.
n8 kullanıyorum. nokia suitede ve wirelessla bir güncellleme gözükmüyor.navifirmden indireyim diyorum. ama ilk kez navifirm kullanacağım için, kullanmam gereken kodu bilmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim. n8- RM596 - ürün kodu: 059D576.

ANIL

Admin
    Konu Sahibi

Ürün kodu farketmiyor. Zaten yazmış olduğunuz ürün kodu için çıkmadı. Turkey yazan bir sürümü indirmeniz yeterli.

Ürün kodu farketmiyor. Zaten yazmış olduğunuz ürün kodu için çıkmadı. Turkey yazan bir sürümü indirmeniz yeterli.
turkey yazan herhangi bir kodu indirdiğimde ne gibi eksiklikler olacak. ayrıca yazmış olduğum ürün için çıkacak mı, bekleyeyimmi.

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
turkey yazan herhangi bir kodu indirdiğimde ne gibi eksiklikler olacak. ayrıca yazmış olduğum ürün için çıkacak mı, bekleyeyimmi.

Hiç bir eksiklik olmayacak her sürüm aynı dilleri farklı sadece. Flash atarak yükleyecekseniz beklemenize gerek yok.