ts2000
Üye
teşekkür ederim yardımlarınız içinflash için gerekli programları burada bulabilirsin http://www.maxicep.com/symbian-3-si...nlemek-icin-tum-programlar-burada-689292.html
Heyecanla güncellemenin gelmesini bekliyorum1 hafatdır telefonsuz kaldım şimdi iphone 4s verseler kabul etmem yani o kadar özlemişim n8 i şimdi telefon da geldiğine göre tek iş güncellemenin gelmesini beklemek
favorite apps widgeti bu sürümde düzgün çalışmıyorrefreshte karşıdaki kişi tel açınca titreten uygulamayı yükleyebilen varmı bende yerleşik bileşen hatası veriyor. Bir de favorite apps programını kurdum ama widgeti basılı tutup düzenlemeye çalışınca siyah ekranda kalıyor. Bu problemleri aşabilen varmı. Bir de extra buttons 1.5 bende çalıştı 1.6 bekleyenlere duyurulur
refreshte karşıdaki kişi tel açınca titreten uygulamayı yükleyebilen varmı bende yerleşik bileşen hatası veriyor. Bir de favorite apps programını kurdum ama widgeti basılı tutup düzenlemeye çalışınca siyah ekranda kalıyor. Bu problemleri aşabilen varmı. Bir de extra buttons 1.5 bende çalıştı 1.6 bekleyenlere duyurulur
kendi tarayicisiyla gezmek adami delirtir ,yazi gec geliyor araya basilmiyor . Baska ne var dersen mesaj olayndan bahsediolar bn mesajlasmadigm icn bilemem herkesde varmi mesaj sorunu
Ne tarayıcıda soruna rastladım nede mesajlarda ben kendi tarayıcısını kullanıyorum..
googleye gir birsey yaz klavye acikken ara ya basin bakin noluyo. Bide facede mesaj yazn yazilar gec geliyor . Ilk dedigmi yapin anlarsiniz
Sen yanlış yapıyorsun klavye açıkken kelimeyi yazdıktan sonra araya basmayacaksın. Yazı yazdığın boşluğa tıkla o zaman Ara butonuna basıyor
Ben genelde klavyeyi kapatıp sonra ara butonuna bastığım için onu farketmedim. Dokunmatikte kayma var klavye açıkken..
bi arkadas yazmisdi o aklima geldikce guliyorum. Demisdiki bi operayi aciyorym gayet guzel assagi dogru cekiyorum birde kndi tarayicisi assgi bi kaydiriyom tarayicinin safti kayiyo saga sola gidiyoopera gercekten cok guzel ama videoda berbat videoda kndi tarayicisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?